Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

MİLENYUM ACCENT Ön konsoldan gelen ses

'Milenyum Kasa Accent Forum - Club LC' forumunda sacar06 tarafından 4 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. sacar06

sacar06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    SERKAN AÇAR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    2002 accent milenyum aracımı araç soğukken ilk çalıştırdığımda ön konsoldan teyip kalorifer anahtarlarınınbulunduğu gögüs kısmından arka tarafından çıtır çıtır sesler geliyor aracı biraz kullanınca araç ısınınca ses kesiliyor ayrıca çıtırtı sesi gelirken ön konsola elinle biraz bastırırsanda ses kesiliyor rahatsız edici bir ses ustaya izah edemiyorum çünkü ustaya gidene kadar araba ısınıyor ses kesiliyor acaba motor kulaklarından yapar mı değişmesi mi gerekir birde rölanti motoru ses yapıyor bozulana kadar kullanayım dedim buda etkilermi yardımlarınız bekliyorum arabamdan çok memnunum

2. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    oval panelin tirnaklarindan biri yerinden cikmis olabilir. oturtmak gerek.

yada teyp arkasindabir metal sogukken bosluk yapiyor isininca genlesiyor
    paneli sokup bakmak gerek

3. sacar06

sacar06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    SERKAN AÇAR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    araç soğukken çalıştırdığımda aracı kullanırken viteste giderken ayağımı gazdan çekince motor sesiyle beraber gelen çıtırtı sesi bide ıslık gibi ince bi ses geliyo gaza basarken anlayamadım gitti ustaya sordum teyibin sesini aç biraz duymazsın dedi

4. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    citirti gogusten gelen subap sesi. arac kompresyona gecince dusuk devirlede duyulur.

tislama egzos sipriral delinmis olabilir.

5. yilmaz7474

yilmaz7474 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    yılmaz okuyucu
    aynı sorun bendede vardı gaza bastığım zaman titreşim sesleri vardı ön paneli söktüm teyp ve düğmelere giden kabloları sünger bantla doladım teyp kızağını sağlamlaştırdım torpido kapağı karşılığına elaektrik bandı doladım ve ses kesildi ama senin ses motor aksamından geliyorsa bilmiyorum

6. sacar06

sacar06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    SERKAN AÇAR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elektrikçiye durumu anlattım teyibin olduğu ön konsolu sökelim tırnaklarını takmamış olabilirler dedi ben açıkcası kışın cam buğu konumuna getirince klima milenyum accentlerde otomatik çalışıyor ya onu iptal ettirmek için konsolu söktürmüş soketini iptal etmiştirdim acaba konsolu tam oturttamadımı usta bakalım pazar günü durum netleşecek

7. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ustanın özgüveni mi desem küstahlığı mı desem , nasıl bir cevap verdiyse bravo valla. sorunu çözdüğünüzde yazarmısınız. merak ettim sorunun nereden olduğunu ?

8. sacar06

sacar06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    SERKAN AÇAR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    oto elektrikçiye gittim ön konsolu söktü usta bişey göremedi kablolar sünger bantla bantlı hepsi takarken arabamın orjinnal teyibinin ııklarını bozdu yeni teyip almak zorunda kaldım gittim sony dsx a30 model teyp aldım ön konsol ikinci kez söküldü adam özenmeden gögüsü yerine oturttu o gün bugündür o ses kesildi ama kalorifer bağlantılarını tellerini yerli yerine taktı daha önceden tam işlemeyen iç hava dış hava düğmesi şimdi tam çalışıyor bu arada teyp çok güzelmiş süper ses çıkıyo 4x50 w çıkış var mükemmel ses veriyor orjinal teyple sesi sonuna kadar açıyordum bişey duyamıyordum bunda volume 20 ye zor getiriyoum subwoofer çıkışı aux ve usb çıkışı var sony kalitesi diyelim ustanın beceriksizliği sayesinde teyip sahibi olduk sorunda kendiliğinden kalktı ama tahminim kalorifer bağlantıları çünkü araç ısınınca ses kesiliyordu eskiden

9. yilmaz7474

yilmaz7474 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    yılmaz okuyucu
    eski televizyonlarda olduğu gibi ses geldiği zaman torpidoya vuruyorum ses kesiliyor aracın içeriye ses almaması ne kötü:rolleyes: en ufak bi tıkrdı bile rahatsız ediyor önceden 94 model brodwayım vardı rüzgar ve motor sesinden içerdeki tıkırdıları duyamazdım :)

10. sacar06

sacar06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    SERKAN AÇAR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    bende anlayamadım ön konsol söküldü takıldı ses kesildi hiç bi işlemde yapılmadı araca aksine orjinal teyibin ışıkları gitti yeni teyip almak zorunda kaldım ama iyiki almışım ses çıkışı çok güzel bi teyip sahibi oldum uygun fiyatı sony dsx a30 model usb li 119,90 a n11.comdan aldım çokta memnunum orjinal teyipten hiç ses çıkmıyordu

11. atioz79

atioz79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Atilla Şenyurt
    aynısı bende vardı. ustam ön kaputu açtırdı fren hortumları şaseye vuruyormuş. fren hortumlarının şaseden uzaklaştırıp somunlarını tekrar sıktı. Ses kesildi. torpido sökmeye gerek yok.... kesin çözüm budur

Bu Sayfayı Paylaş