Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

milennium kasa park ampülleri hakkında yardım

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda ankarali179 tarafından 14 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aracımın ampüllerini MTEC SUPER WHITE serisi h4 ampüllerle değiştirdim.bi internet sitesinden sipariş ederek temin ettim.sarı ampüller yerine beyaz istediğim için almıştım ampüllerin xenon kitlerin yerini tutmayacağını bildiğim ve buna hazırlıklı olduğum için çok çok fazla beklentiye düşmedim.öyle bazı arkadaşların abartıp yok önümü göremiyorum yok yanıp yanmadığı belli olmuyor dedikleri kadar değil.fikir edinmek isteyen arkadaşlara foroğraflarını çekerek yollayabilirim.
    arkadaşlar şimdi sizden bi kaç şey öğrenmek istiyorum.2000 model milennium kasa accentimin sis lambalarını park lambalarını ve arka plaka lambasını da beyaza çevirmek istiyorum aracımmetalik akdeniz mavisi renginde olduğu için son derece güzel görüneceğini düşünüyorum.

sis lambalarımın cinsi nedir h1 mi ?
    park lambalarım dipsiz diye geçenlerden mi ve bunların değişimini nasıl yapabilirim ?
    normal lambaları kendim değiştirdim fakat park lambalarını değiştiremediğim için kötü bi görüntü oluyordu farın içinde sarı sarı yanıyordu bende park lambalarının kablolarını söktüm https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifpark lambalarını yerinden nasıl çıkarabilirim.
    arka plaka lambasını nasıl çıkaracağım ? bu plaka lambaları da mı dipsiz diye tabir edilen lambalardan ?

2. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arka plaka lambaları ile ön park lambaları aynı özellikte .Bagajı açın plaka lambalarının hizasında 2 adet soket var sola çevirerek sökün ve lambalarınızı değiştirin.Ön parklarda aynı şekilde sola çevirin sökün .Parkların çifti 5 ytl ben önlere beyaz plakalara mavi almıştım

3. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu lambalar dipsiz lamba olarak mı geçiyor.peki sis lambalarının adı nedir h1 olarak mı geçiyor.

4. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  5. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    evet dipsiz admirelerde sisler h27 milenyumdada aynısı olmalı

6. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    milenniumların sis farı ampulü H1 olması lazım öyle aklımda kalmış arka plakalık ışıgını sökmek cok kolay hafifce sola dogru cevirirseniz cıkar ama dikkat edin zamanın vermiş oldugu bi birikimle hemen cevirirsenin kırılır yavaştan hallederseniz sorun kalmaz askerligim bitsin aracta degişmezse bende iç konsolufarları ve sis lambaları alıp beyaza ceviricem cok tatlı duruyor

Bu Sayfayı Paylaş