Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Milennium kasa cam kaldırma hakkında yardım edin

'Accent Forum - Club' forumunda ankarali179 tarafından 14 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım İNŞALLAH her zaman aktif bir kullanıcı olacağım.bundan 3 ay evvel 2000 modelmilennium kasa 1.5hyundai accent aldım.arabamdan genel anlamda çok çok memnunum.aracı ilk sahibinden aldım adam ihtiyarın teki 8 senede binmemiş bile 43.000kmde idi aldığımda.şu an 50.000de https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif.arkadaşlar bu cam kaldırma modülünde bir sorunum var ön yolcu tarafının camını sürücü tarafındaki modül ile indiremiyorum fakat kaldırabiliyorum.kapının kendi modülünde böyle bir sorun yok rahatça indirip kaldırıyor ama sürücü tarafında sadece kaldırabiliyorum.bu sorunu nasıl halledebilirim.kendim yapabilirmiyim elimden gelir böyle şeyler.lütfen yardımcı olun.iyi forumlar.

2. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Öncelikle aramıza hoşgeldin. Büyük ihtimalle cam kaldırma düğmesinde sorun vardır söküp temizlersen belki düzelir bir dene istersen!

3. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Muhtemelen düğmede bir sorun var.

4. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İhtiyar amca elinin ayarını kaçırmış sanırım :) çok bastırmış

5. caddeci38HZ646

caddeci38HZ646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bebek kilidi aç şöför tarafı sol önde yani kapıda 5 düğme var en arkadakini yokla bi benim sağ arka cam düğmem 52 tl ye maal oldu sırf düğme taktı :) bende 2000.1.5 gl var mutlak bebek kilididir.

6. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 seneden fazla önce açtığım konu hortlamış https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

7. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çözümü yazıyorum.ince bir tornoavida yardımı ile kapıdaki kontrol panelinin çerçevesini kastırarak tırnakların kurtulmasını sağlıyorsunuz.paneli çıkarıyorsunuz.kablo soketinin kilidini bastırarak soketi çıkarıyorsunuz.panelin alt kısmında geçmeli parçalar göreceksiniz onları kurtarın .ayırın.elektronik karta ulaştığınızda bu parçanın boşluklarında kontak spreyi kuvvetlice sıkın kontak sprey bulamazsanız sentetik tiner içine tamamen daldırıp çalkalayın çıkarıp kuruduktan sonra yerine takın .cam açma düğme sorunu sık olan bir arızadır ve bu yöntem sorunu çözüyor. defalarca denenmiştir.

Bu Sayfayı Paylaş