merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım İNŞALLAH her zaman aktif bir kullanıcı olacağım.bundan 3 ay evvel 2000 modelmilennium kasa 1.5hyundai accent aldım.arabamdan genel anlamda çok çok memnunum.aracı ilk sahibinden aldım adam ihtiyarın teki 8 senede binmemiş bile 43.000kmde idi aldığımda.şu an 50.000de https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif.arkadaşlar bu cam kaldırma modülünde bir sorunum var ön yolcu tarafının camını sürücü tarafındaki modül ile indiremiyorum fakat kaldırabiliyorum.kapının kendi modülünde böyle bir sorun yok rahatça indirip kaldırıyor ama sürücü tarafında sadece kaldırabiliyorum.bu sorunu nasıl halledebilirim.kendim yapabilirmiyim elimden gelir böyle şeyler.lütfen yardımcı olun.iyi forumlar.
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Büyük ihtimalle cam kaldırma düğmesinde sorun vardır söküp temizlersen belki düzelir bir dene istersen!
bebek kilidi aç şöför tarafı sol önde yani kapıda 5 düğme var en arkadakini yokla bi benim sağ arka cam düğmem 52 tl ye maal oldu sırf düğme taktı bende 2000.1.5 gl var mutlak bebek kilididir.
çözümü yazıyorum.ince bir tornoavida yardımı ile kapıdaki kontrol panelinin çerçevesini kastırarak tırnakların kurtulmasını sağlıyorsunuz.paneli çıkarıyorsunuz.kablo soketinin kilidini bastırarak soketi çıkarıyorsunuz.panelin alt kısmında geçmeli parçalar göreceksiniz onları kurtarın .ayırın.elektronik karta ulaştığınızda bu parçanın boşluklarında kontak spreyi kuvvetlice sıkın kontak sprey bulamazsanız sentetik tiner içine tamamen daldırıp çalkalayın çıkarıp kuruduktan sonra yerine takın .cam açma düğme sorunu sık olan bir arızadır ve bu yöntem sorunu çözüyor. defalarca denenmiştir.