Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

mid takimi aldim nasil baglarim ?

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda akıncıatıcı tarafından 8 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. akıncıatıcı

akıncıatıcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Merhaba .
    Bu gün mid takimi aldim.
    İki tane haricinde twiterı var. İki tanede kurulu devresi var. Bunun ismi ne dir tam olarak bilmiyorum. Yani aldigim takimin ismi ne diye geçiyor bilmiyorum. Aracimda anfi ve bass var. Ve arkalarda iki tane Sony marka ve kapilarda iki tane pioneer marka hoparlör var pioneer marka yeni teyp var. Ses iyi (bass olarak ) fakat daha güzel bir sound elde etmek istiyorum yuksek sesten ziyade kaliteli ses istiyorum.2011 fiestanin orijinal ses sistemi cook hoş güzel bir ses dagilimi var. Fakat benim aracimdaki gibi bass yok haliyle. Bende boyle olması için mid takimi aldim ( harici 2 tane tiz. 2 tane mid. 2 tanede güç kiti ) satan arkadaş ön kapilara takmami önerdi daha güzel ses alabileceğimi söyledi.
    Ben bunları nasil bağlayacagim . baglanti sekli nasıl olmali. Anfidenmi cikis alacagim yada teyptenmi ?
    Yardimci olurmusunuz. Bu arada bass iptalken ses cok vasat. Nedenide yuzde doksan aldigim hoparlorlerden sanirim markalari iyi ama verimli degiller. Midleri öne takip arkalarada oval denilen iyi ikitane hoparlör takmayi dusunuyorum. Ne dersiniz . forumlarda ovallerin cok guzel ses verdigi soyleniyor devamli. Olmusken iyi olsun istiyorum. Fikir görüş ve yardimlarinizi bekliyorum... Teşekkürler.

2. saltinto

saltinto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Aldığınız hoparlör takımı, Komponent hoparlör olarak adlandırılır. Anfi ile kullanırsanız verimli sonuç alırsınız. Elektronik devre dediğiniz filtredir. 1 giriş, 2 çıkışı vardır. çıkışların biri bas diğer, tiz dir. Yani tweeter hoparlörünüze gidecek ses frekansıyla bas yada mid hoparlörünüze gidecek frekanslarını ayırıyor.

3. akıncıatıcı

akıncıatıcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Tesekkur ederim. Bende baglanti sekli öyle diye tahmin ediyordum. Fakat anfidenmi yoksa teyptenmi baglanacak onu bilmiyordum. Bu takimi ön kapilara bağlamak istiyorum sizce nazil olur güzel bi ses dagilimi olurmu . amacim güzel bi ses akustiği sağlamak. Cook yuksek sesten ziyade kaliteli bir ses düzeni olsun istiyorum.

4. ozanunlu

ozanunlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Ozan üNLü
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    güzel ve kaliteli ses istiyorsanız komponent kullanmanız zorunlu gibidir zaten. bunları kapılara takıp bir takım da arkaya koyarsanız gayet güzel bir sese sahip olursunuz

Bu Sayfayı Paylaş