Forumda Mersinden katılan arkadaşlar varsa; Mezitlide Paris Düğün salonunun yanında ana yol GMK Bulvarı üzerinde Petro-Türk yakıt istasyonu var (Birtanede Tulumba Köprüsünün altından Carrefoura doğru gidişte hemen sağda var) Dikkatimi çekti bu istasyonda yılın 365 günü piyasada mazot ve benzin kaç liraysa abartısız 25-30 Krş daha ucuz! Ben dizel erama 2 kez Opetten mazot aldıktan sonra memnun kalmayıp Shelle döndüm, ama onunda Opetten farkını göremedim..Dizel kullanan birkaç arkadaşım bahsettiğim Petrotürkten mazot aldıklarını ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını söylüyorlar (Araçları Logan ve Megane) Mersinde yaşayıpta bu istasyondan yakıt alan ve tavsiye eden-etmeyen varsa memnun kalırım..
Tulumba durağındaki petrotürk ten 2 kez depoyu fulledim benzinde hiçbir sıkıntı yaşamadık litre fiyatında 30 kuruş fark ediyor bana da patronum tavsiye et mişti 2008 passat abirşey olmuyorsa bizimkine hiçbir şey olmaz dedi aldım çokta memnunum
malatya ve elazığda düşük satan yerlerden almamaya çalışıyorum bir kaç kez aldım normalden daha az gitti...
İzmirde böyle ucuz mazot satan birkaç yer var,benim araca hep aynı yerden yakıt alırım(Bu ucuz satanların birisinden)pompadan geçen mazotu görebiliyorsun rengi yemyeşil,çokta memnunum.Totalin yakıtından bile daha sessiz çalışıyor araç.(Totali axes e kampanya varken almiştım araç traktör gibi çalışmiştı)
Benzinde bende bahsettiğim mezitlide ki petrotürkten tam 1.5 yıl yakıt aldım ve en ufak bir problem yaşamadım ama dediğim gibi DİZEL olunca iş değişiyor işte Toprağım cesaret edemiyorum.. Koskoca OPET SHELL vb..bu kadar indirim yapmıyorken (Şaka maka 35-40 KRŞ ucuz veriyor) nasıl oluyorda böylesine ucuza verebiliyor diye insan düşünmeden edemiyor işte..
bugün tulumbanın ordakini gördüm,yanımda arkadaşım vardı.Getz dizel crdi araçına hep ordan alıyormuş.Opetle arasında 50 kuruş fark vardı fiyat olarak.Ben cesaret edemem ama almaya.
Hem Mersin de yaşayıp, hem dizel araç kullanıp, hemde dediğiniz istasyondan yakıt alan pek kişi çıkmaz sanıyorum Toplamda kaç kişiyiz ki bu forumda Mersin'li olarak. Zaten uğraştım uğraştım bir Mersin buluşması düzenleyemedim Ben fitilin ucunu ateşliyorum. Herkese haber veriyorum, hem konu açıyorum, hem özelden mesaj yazıyorum. iyi olur falan diyorlar. Ama sonra arkasını araştıran soruşturan yok. Ne oldu, tarih belli oldumu diyen yok. Herkes buluşma için kendine uygun tarih aralığını yazsın lütfen diyorum, ama konuyu takip eden yok.