Değerli hyundai ailesi yarın (19.02.2013) de hyundai mersin ailesi buluşuyor mersinde ikametgah edip aramıza katılıp tanısmak isteyenler saat 15:00 da mersin hyundai derya otomotiv önünde toplanıp organizasyon yapacağız katılmak isteyenler burdan yazsın yada bana msj atsın
önceden belliydi zaten mersin buluşması adı altında detaylı bilgiler iletişim numaraları istendi zatende hani son dakika gelmek isteyenler olursa ek olarak onlarıda bekleriz o anlamda yazdım
gelmek isteyen gelsin, katılım olmazsa eğer biz bize yeteriz kardeşim. Merak etme sen... Ben 1 yıldır uğraşıyorum milleti toplamaya. Ama sonuç alamadım. bundan önce 2 kere denedim olmadı. Bu seferki 3 üncü olacak yani. 3 kişi bile olsak yapacağız.
bir mersin buluşması daha isteyen var mı acaba ? Mersin'li dostlarımız abilerimiz kardeşlerimiz , siteyi aktif kullanan adanalı arkadaşlarımız büyük bi buluşma olsa toplansak ? daha önce mersin buluşması yaptım ama 3 kişi toplanabildik , bu defa yüksek bir sayı istiyorum
ben ekimde ordayken buluşma düzenledim nedense kimsenin sesi çıkmadı gerçi buluşma olsada artık gelemem istanbula döndüm umarım bir etkinlik olur.
Arkadaslarim abilerim, mersin adana ortak bulusmasi yapsak talep ne olur, havalar isinmaya basladi bulusmalari sıklastirmak gerek LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi