Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merkezi yokmu ? Varsa çalışmıyor sanırım

'Accent Forum - Club' forumunda why35 tarafından 24 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. why35

why35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar Merhaba ,
    Dün itibariyle aldığım 2005 1.3 Admira aracımda ilgimi çeken ve eksikmi yada bu kasada yokmu dediğim bazı donanımları sormak istiyorum.Zira 2 ay önce sattığım 97 1.5 Gls modelimde bile vardı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif.

1-) Öncelikli olarak bu araçlarda merkezi kilit yokmu , cunku aracın içine bindiğimde kapı tarafındaki kilide bastığımda diğer kapılar kilitlenmiyor.Herhangi bir düğmedemi yok tüm kapıları kilitleyen yada açan (95 model renault 9 larda bile olan bir özellik)Bir önceki sahibi alarm değilde sadece kapıları açıp kapatmak için kumanda taktırmış.Acaba bu taktığı kumanda yüzündenmi bu merkezi olayı bozulmuş yada bu donanım yokmu 1.3de.
    2-) Sadece şöför kapısımı açıldığında araç ikaz düdüğü çalıyor ?
    3-) Araç otomatik vites yine vites göstergelerindeki ışık çok yetersiz , yada standartda ışık az (97 dede aynı sıkıntı vardı)
    4-) Şöför kısmının camındaki otomatik cam indirme modülü yanlızca indirirkenmi çalışıyor tek seferde kapatmak için kaldırma modulu yokmu ?
    5-) Yol bilgisayarı 1.3 lerde varmı ?
    6-) Dijital km göstergesinin yanında oDo gibi bir işaret var bunun bir fonksiyonu varmıdır ?

Çok teşekkürler arkadaşlar , ilk hyundaimi sizlerin sayesinde alıp aranıza katılmıştım yine bir Hyundai sever olarak Hyundadan gitmeye devam edicez inşallah.

2. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    1)merkezi kilit var sanırım sizinkinde bi sorun var elektirikçiye gösterin
    2)arka sis farı acıksa yada parklar acık kaldıysa sadece şöför kapısı acıldığında uyarı sesi cıkar
    3)benimki manuel vites bilemicem sizinkini...
    4)sadece indirirken calısıo yukarı kaldırma fonkisiyonu yok
    5)yol bilgisayarı bazı 1.3lerde var onlarda piyasada fazla yok onlarda ayrıca 14 lük jant bulunuo o modellerde yol bilgisayarı var
    6)bizimkilerde sadece km sayacı fonksiyonu gösterio baska özelliği yok.

umarım acıklayıcı olmustur..

3. why35

why35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çağlar Bey ,

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ,

Saygılarımla
    Barış

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    nedemek bi faydam olduysa mutlu olurum...

5. why35

why35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir kaç sorum daha olacaktı ,
    1-)Kontağı açtığımda immobilizer lambası ve airbag göstergeleri yanıyor.Sonra sönüyor , immobilizer lambası ilk kontağı açtığımda yanıcak sonra aracı çalıştırdığımda sönmesimi gerekiyor ?
    Ne şekilde çalışması gerekiyor ?

2-)Kapı açık göstergesi bu modellerde mevcut değilmi ? Herhangi bir kapı açık olduğunda yanan gösterge ?

3-)Emniyet kemeri göstergesi varmı ?

4-)Sileceklerden şöför tarafında olan tarafta ek bir parça var gibi baska arabalardada görüyordum ne işe yarar tam olarak , cunku sadece şöför tarafında var.

5-) 97 accentte vitesi P konumuna getirdikten sonra sonra anahtarı cıkarttığınızda vites P den düğmeyede bassanız kesinlikle baska vitese gecmezdi ancak anahtarı takıp debriyaja bastığınızdan P konumundan diğer konuma gecebiliyordunuz. Bu araçta ise anahtarı almama rağman P konumundna düğmeye basarak istediğim vitese gecirebiliyorum.
    Acaba bu normalmi ?

Tekrar teşekkür ederimyardımlarınız için
    Düzenleyen : why35

6. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    1)kontagı actığınızda airbag lambası 6 saniye yanar ve söner immobilizerde calıstırınca söner ama 1dakkadan uzun kontak acık kalmıssa immobilizer ısıgı söner ve araba calısmaz tekrar kontagı acıp kapamanız lazım
    2)kapı acık göstergei mevcut kırmızı bi gösterge fakat hangi kapının acık olduğunu göstermez sadece herhangi bi kapı acık die gösterge panelinde yanar
    3)kemer göstergesi yok
    4)o gördüğünüz parca rüzgar için.. yolda giderken rüzgardan silecek kalkmasın die ağırlık yapan bi parca.
    5)otomatik vitesli accentler hakkında hiçbir bilgim yok...

7. Boran7711

Boran7711 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    konuyla ilgili bide benim sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim 1.3 admire m var kontağı yarım yaptığımızda ( yani çalıştırmadan hemen önce ) yanan ışıklardan abs biraz sonra sönüyor onu bekliyorum peqi diğer ışıklar gec sönüyor onların da sönmesini beklemem gerekiyor mu? teşekkür ederim şimdiden..

8. CemCankat

CemCankat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aşağı yukarı aynı zamanda almışız,Benim de yaklaşık 1 ay oldu. Vites anahtar olmasada istediğiniz konuma geliyor.Benim araç ta da böyle. Aracı satın aldığımda tek anahtarla aldım,merkezi kilit var ama uzaktan kumandası yok.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif, acaba standartı da bumu? 1999 europe da bile merkezi kilit uzaktan kumandalıydı.

Bu Sayfayı Paylaş