Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

merkezi sistem arızası

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda azd51 tarafından 7 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. azd51

azd51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2001 accent aracımın uz kum. merkezi kilit sisteminde sorun var sadeceşöför kapısı herzaman çalışıyor. diğer kapılar bazen çalışıyor. özelliklepark halinde1 gün kaldığı zaman çalışmaya biliyor. tamirciye tam götürecem çalışmaya başlıyor tamirci bir sorun yok diyor. ne yapacağımı şaşırdım. bu konu ile ilgili bilen yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

2. Misafir

Misafir Guest

Elektrik arızası olduğu için tahmin yürütmek zor, arıza yaptığında direk götürmenizi tavsiye ederim...

3. 79mm79

79mm79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun benim aracımdada var. geçen gün tamircide baktırdık. arızaeski sahibindede olmuş sanırım motorlarını yerine düzgün takmamışlar onları düzelttik normala döndü fakat bu sabah kapıları kilitlediğimde sadece sürücü kapısının kilitlendiğini farkettim. sğorta kutusunu açtım sğortası atmıştı değiştirdim yine kitlemiyor bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yardımlarınızı bekliyorum

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    aynı sorun bendede oldu sol kapı söküldü beyin varmıs o beyine 2 kere vuruldu şimdi hiçbi sorun yok calısıo canavar gibi hafifte su almıs nasıl aldıysa silindi şimdilik sorun yok...

5. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    su kaçması elektirk kaçağı yapabilir. motorun etrafını grs yağı ile kapla eğer içeriye su girmişse...

6. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bizim kapı kilitleri bile paslanmış kitlemiyordu yağladık düzeldi kapıların izolasyonu maalesefki pek iyi değil.

7. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bende de buna benzer bir sorun var...kapılar açıkken veya kapalıyken sürücü kapısının haricindeki kapılar ne açılıyor ne de kapanıyor..tam servise gidiyorum sorun var diye orda düzeliyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif sanki şaka yapıyo...ancak sorun sürücü kapısındaki merkezi kilit motorun da bence o değişince düzelecektir..ben şimdilik idare ediyorum bakalım bir ara değiştireceğim..sizde ki sorunlarda merkezi kilit motorundan olabilir..

8. archers

archers Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de cok cektım bu konudan en sonunda cozdum olayı surucu kapısında bulunan merkezı kılıt sıstemının beyın arızası nedenı beyın kısa devre yapıyor dıger kapılara sureklı elektırık verıyor buda dıger kapılardakı merkezı kılıt motorunu yakıyor bu konudan dolayı sıkıntısı olan arkadaslar beynı degıstırın kurtulun haa bu arada beynın fıyatı orjınalı 65 ytl bır kez verın bu parayı verın kurtulun herkese saygılar

9. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim de sağ ön kapı kilitlenmiyor bazen sanırım kilit paslanmış.

10. azd51

azd51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar sorun çözüldü sol kapıdaki merkezi sistem beyni arızalıymış değiştirildi şu an için sorun yok maliyeti 60 ytl yi buldu.

11. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    nerde yaptırdınız serviste mi?yani orjinal parça mı taktırdınız?orjinal parcaya gecen sene 110 ytl istiyorlardı sadece parçaya..

12. azd51

azd51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır normalde parça fiyatı doğrudur 110 tl civarında. tamircim garanti verdi. genelde hyundai lerde bu sorunu bu şekilde çözüyorlarmış genel bir sıkıntı yani. aslında 40 ytl di yalnız benim kapı motoruda değiştiği için 60 ytl ye maloldu.

Bu Sayfayı Paylaş