herkese selam ve saygılar.arkadaşlar aracımın kapıları kilitlenmiyordu dün servise götürdüm ve merkezi kilit motoru arızalı dediler.anlamadığım tarafı kapıları elle kilitlediğimde anahtarla yada alarmın kumandasından açmaya çalıştığımda hepsini açıyor ama gene elle kapıdan veya alarım kumandasından kilitleme düğmesine bastığımda sadece şoför kapısını kilitliyor.sizce gerçekten sorun merkezi kilit motorundamı yada daha farklı bir sorunummu var?fiyatını sordurdum 140 dedi servis ama ellerinde olmadığı için şimdilik yaptıramadım fiyatıda epey var başka bir servise göstermelimiyim acabateşekkürler.
benim araç kayafı yemiş galiba.konuyu açtığım günün ertesi kapılar şakır şakır açıp kapamaya başladı ve dünden itibaren sadece açıyor kilitlemiyor.nasıl iştir anlamadım bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardım lütfen.
merkezi kilit motorunu ya değiştireceksiniz yada söküp içini yağlayıp temizleyip düzelirse düzelecek düzelmezse mecuren yenisini alacaksınız..bende düzelmişti..
içini temizle derken nasıl bi temizlik toz tortu falanmı.yağlama işlemini nasıl yapcam biraz açıklarsan sevirim.
merkezi kilit motorunu önce söküp eline alacaksın onuda içini açacaksın pislik varsa temizle yoksa yagla ve geri tak.düzelebiliyor..bende sağ kapıda vardı düzeldi..
teşekkür ederim perşembe günü yarım gün öğleden sonra söküp işlemi yapıcam umarım olur.perçe çok pahalı 140 tl diolar serviste.inşallah olur tekrar sağol.