benim kumanda kayboldu arabanın kapıları şöfor kapısından açınca hepsi aynı anda açılmıyo hepsini tek tek açıyorum kapatırkende tek tek kilitliyorum merkezi kilit mi bozulmşutur yoksa alam takarlarken iptalmi etmişlerdir.cevap verene şimdiden teşekkürler
Merkezi kilit motorunuz kırılmış olabilir. Eski sahibinden sol ön kapı sacı işlem görmüş. Beceriksiz çırak yüzünden kapıyla sabit kalmasını sağlayan bağlantı yeri kırılmış. Çünkü yapıştırıp vidalarken düştüğünü duydum. kapı sacına çarptı. Kapı iç tutacak yerindeki vida motora denk geliyor, motoru ittiği için yerinden düşebiliyor. Vidayı pense ve çekiç ile kısalttım. Sol ön kapının döşemesini söküp motoru kontrol edin. motorun üzerindeki mekanizmayı asılıp iterseniz bütün kapıların kilitlenip açılması gerekiyor. kırılan parça ile motoru mobilyacıların kullandığı süper yapıştırıcı ile taktım çok iyi oldu. Bir de kablolarını filan kontrol edin. Arada bir nadir de olsa bazen çalışmamazlık yapıyor 3-5 denemede çalışıyor bazen de çalışmıyor ısınınca çalışıyor. içine toz mu giriyor artık anlamadım. Düzenleyen : kaan20