Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

merkezi kilit

'Accent Forum - Club' forumunda karamazof tarafından 14 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    merhaba arkadaşlar alarmın kumandasına basınca arka sol kapı kilit mandalı niye çalışmıyor

2. sonatım51

sonatım51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    691
    Ad Soyad:
    erkan açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    çünkü sol arka kapı merkezi kilit motoru arızalı değişecek

3. hsynoznr11

hsynoznr11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim kumanda kayboldu arabanın kapıları şöfor kapısından açınca hepsi aynı anda açılmıyo hepsini tek tek açıyorum kapatırkende tek tek kilitliyorum merkezi kilit mi bozulmşutur yoksa alam takarlarken iptalmi etmişlerdir.cevap verene şimdiden teşekkürler

4. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Merkezi kilit motorunuz kırılmış olabilir. Eski sahibinden sol ön kapı sacı işlem görmüş. Beceriksiz çırak yüzünden kapıyla sabit kalmasını sağlayan bağlantı yeri kırılmış. Çünkü yapıştırıp vidalarken düştüğünü duydum. kapı sacına çarptı. Kapı iç tutacak yerindeki vida motora denk geliyor, motoru ittiği için yerinden düşebiliyor. Vidayı pense ve çekiç ile kısalttım. Sol ön kapının döşemesini söküp motoru kontrol edin. motorun üzerindeki mekanizmayı asılıp iterseniz bütün kapıların kilitlenip açılması gerekiyor. kırılan parça ile motoru mobilyacıların kullandığı süper yapıştırıcı ile taktım çok iyi oldu. Bir de kablolarını filan kontrol edin. Arada bir nadir de olsa bazen çalışmamazlık yapıyor 3-5 denemede çalışıyor bazen de çalışmıyor ısınınca çalışıyor. içine toz mu giriyor artık anlamadım.

Düzenleyen : kaan20

Bu Sayfayı Paylaş