Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

merkezi kilit

'Sonata Forum - Club' forumunda ersin1875 tarafından 11 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    serdar bey dün bahsetmek istediğim konu.. aracın benden önceki sahibi abimiz kumandanın pilini değiştirdikten sonra başlıyor sorunlar..kapatmada sorun yok fakat açmada sorun var.. hergün farklı şeyler yapıyor araç..birgün kapatma tuşuna basıp sonra açma tuşuna basıyorsun diğer gün kapatma tuşuyla açma tuşuna aynı anda basıp kapatma tuşundan çekiyorsun açıyor..sonraki birgün iki kez kapatma tuşu yapıp sonra açıyorsun gibi ilginç şeyler..sanki hergün farklı kodlamalar yapıyor yada bana öyle geliyor...yardımcı olursanız sevinirim..

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kumandanın kapatma sinyalini sağlıklı yollayıp yollamadığı kontrol edilmeli. Anahtarcılarda frekans ve kod okuyucular mevcut. Eğer kumandada sorun yoksa başta pompa olmak üzere etacs kontrol edilmeli.

3. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    tanıdık bi anahtarcım var götürdüm baktı bunların merkezi kilit sisteminin karışık olduğunu söyledi servise bi baktırmakta fayda var dedi ama bilmiyorum onlarda hemen uçuk fiyatlardan ağızlarını açıyor...

Bu Sayfayı Paylaş