teyip açık unutmuşum sanırım akü boşalmış şuan merkezi kilit çalışmıyor şöför kapısı anahtar ile açılmıyor sadece bagaj açılıyor. kapıları açamadım için takviye yapıp araba çalıştıramıyorum. kapıyi açmanın bi yolu yok muhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif araba hyundai era 2009
yolcu tarafında anahtar delıgı yokmu aslında anahtar ıle acılması lazım ama uzaktan kumandayla acıp kapadıgımızdan kılıtler calısmaya calısmaya paslanıyo
anahtarın üzerine ve anahtar deliğine biraz wd 40 sıkın çok zorlamadan açmaya çalışın. eğer açılmazsa kilitçiler camın oradan uzun bir demir parçası sokup açıyorlar.
bende de 2009 era team expo var, anahtarı çıkarınca açık olan herşey kapanıyor, far,sis, park, teyp hepsi kapanıyor, sizin teyp nasıl açık kaldı oonu anlamadım ama şöför kapısından kapıyı açamamanızın sebebi nedir, anahtar kilit yuvasında dönmüyor mu? dönüpte açmıyor mu?
bu arabalarda standart donanım olarak immobilizer olmuyor mu? Teybin açık kalmaması lazım. Anahtara yağ dök zorla.
evet dediniz gibi pas yapmış sanırım wd40 sıktım anahtar açtı teyip kapanmasına gelince araç expo orjinal teyip yoktu sonrada taktırınca kontak anahtarina bağlatmadım sorun orda.