Benim aracım 2010 model hundai accent era team uzun yilardir kullaniyorum. Şöyle bi sorunum oluştu onceden metkezi kilit uzaktan aciyordu simdi yanina geldigimde bile bazen açmıyor. Kumandayı yukari kaldirdigimda ve basimin ustüne koyunca duzenli bir sekilde acilip kananiyor. Boyle bir olay yasayan varsa sorun nedir bilgi vetebilir mi? 1. Kumanda pili saglam verdigi voltaj iyi 2. Kapilarin dordu de anahtarla acilip kapaniyor. 3.Cok yakindan acip kapaniyor Bunların merkezi kilit beyni yani alicisi nerede. Yedek anahtarda da ayni seyi yapiyor Ne yapmam gerekiyor
merhaba, 447mhz kumandalar çevrenizdeki sinyallerden yada yüksek gerilimden etkilenebiliyor. başka bir yerde denediniz mi durumu?
Denedim. Acık alanda da aynı durum söz konusu. Pil. De Cr 1220 pil msrkasindan fark edermi bilmiyorum.
markadan etkileneceğini sanmam. etacs beyni kalorifer panelinin arka tarafında kalıyor. o bölge bir işlem yapıldı mı? teyp değişimi yada kaloriferle ilgili bir işlem.
Benzer durumu yaşamıştım, aracımda sonradan takılan merkezi kilit sisteminden var. Ben de önce pili yenilemiş, hatta elektrikçide kilit beynini de kontrol ettirmiştim. Herhangi bir sorun bulunamayınca anahtarcıya yönlendirildim. Anahtarı zaman içinde çok fazla düşürmüştüm, bu yüzden de kumanda kartı hasar görmüş. Farklı bir kumandayla deneyerek tespit ettik, uzaktan açıp kapatabildik. Böylece kumandayı değiştirince düzelmişti.