Milenyum Kasa aracımın sofor tarafındaki kapı icini söküp taktım calısan motor calızmaz biranda.bende anlamadı sigortaları kpntrol ettim kesen sigorta yok.baska yerde sigortası olabilirmi. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bnce merkezi kilit bağlatısınız kontrol etmelisiniz varsa voltmetre ile voltajı kontrol edebilirsiniz
Alttan giren söketini konturol ettim bir sorun yok o soketin ucuna elektirik geldigini anlamam icin ne yapmam lazım GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölçü aleti varsa volt kademesinde kilitleri çalıştırıp bakılabilir GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alarm var.yalnız alarm merkezi kilit motoru degil arabanın kendi merkezi kilit motoru bozuldu. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş eğer alarm kapıları kilitliyorsa 4 kapıyı birden veya anahtarla tüm kapıları şöför yerinden kitleniyorsa merkezi kilidin bozulmamış demektir. kapıları içerden kilitlerken o demir parçayı kontrol et yerinden çıkmış olmalı