Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merkezi kilit açma sorunu

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda batmaca36 tarafından 9 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

1. batmaca36

batmaca36 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    erhan batmaca
    Yaşadığınız Şehir:
    36-KARS
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merhaba arkadaşlar,
    2009 model hyundai getz aracımın şoför kapısı anahtarla veya uzaktan kumanda ile açılıp kapanıyor, fakat diğer üç kapı merkezi kilitle beraber kapanıyor ama açılmıyor. Anahtarla da denedim yine aynı. Kilitlemesine hepsi aynı anda kilitleniyor fakat açınca sadece şoför kapısı açılıyor. Lütfen anlayan arkadaşlar varsa yardım edebilir mi?

2. ibrahim81

ibrahim81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    ibrahim taner
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    aynı sorun bendede olmuştu merkezi kilit motoru degişince düzelmişti

3. batmaca36

batmaca36 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    erhan batmaca
    Yaşadığınız Şehir:
    36-KARS
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merkezi kilit motoru kapı döşemesinin içinde mi? Birde sizinki de mi 4 kapıyı kapatıp, sadece şoför kapısını açıyordu?

4. ibrahim81

ibrahim81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    ibrahim taner
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    benimki sürücü kapısında bir sıkıntı yoktu diger kapılarda sorun vardı yani bu sorun kumanda ile kilitlerken çıkıyordu annahtarla kilitleyince bir sıkıntı olmuyordu kumanda ile kilitlerken yada açarken bazen kilitliyor bazen kilitlemiyordu sürücü kapısı kilitlendiği için ben farketmemiştim bir sabah benden önce yegenler kapıyı açınca farkına varabildim
    degişen parça olarak ise bizim getzlerde uzaktan kumanda sonradan takıldıgı için sürücü kapısında eksradan bir kumanda motoru takılıyor bozulan motor bu olması lazım çünkü bunu servis degiştirmişti sadece motor ücreti ödemiştim pahalı bişey degil zaten sürücü kapısının içinde motorda sanırım şimdi bile 10-15 arasında olması lazım

Bu Sayfayı Paylaş