Herkese Merhaba, İsmim Mahmut, Çayırova/Kocaelide İkamet Ediyorum. Yaklaşık 1 Hafta Önce 2019 Hyundai Tuscon 1,6 Dizel 4x4 Elite Paket Aracımı Satın .Aldım. Aracım Çok Yeni Olmasına Rağmen Servis Araştırması Yaparken Bu Form Sitesini Gördüm Ve Üye Oldum. Faydalı Bilgiler Olduğuna İnanıyorum. Herkese Kazasız Belasız Bir Gün Geçirmesi Dileği İle..
Teşekkür Ederim. Şuan Aracım 800 km ye Yaklaştı. Şuan İçin Tek Eksiği Bence Farlar Ve Stop Lambaları. Uzunlar Düz Lamba, Kısalar Halojen Mercekli Far Ve Sarı. Bu Araca Hiç Yakışmıyor. En Kısa Süre Photon Marka Led Alarak Ön Lambaları Led Yapacağım. Şuana Kadar Yakıt Ortalaması 6,1 lt/100 km. Ama Beni Endişelendiren Yetkili Servis. Kia ceed Aracım Vardı. Gül-al a Gidiyorum(Gidiş Geliş Yaklaşık Bana 140 km İdi.) O Kadar Çok Memnundum Ki Sırf Bu Yüzden Kia Grubundan Ayrılmak İstemedim Ama Sportage Tuscon Kadar Dolusunun Dizel Olanını Türkiye ye Satışa Çıkarmadı. Bu Yüzden Hyundai i Tercih Etmek Zorunda Kaldım. İnşallah İlgili Ve Güler Yüzlü Bir Servis Bulurum. Sonuçta Hepsi Aynı Parayı Alıyor Ama Güleryüz Ve Samimiyet Çok Önemli..Herkese İyi Günler. .
Aracınız hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun. Güle güle binmek nasip olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok tesekkur ederim.Alkah razi olsun hepimiz icin insallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi