Merhaba arkadaşlar 2010 1.4 benzin lpg manuel vites 175.000 km yeni aldığım getz ile aranızdayım diye araç 2010 model ama abs -yok arka fren kampana yol bilgisayarı yok sadece trp 1 trip 2 var bu modeller böle galiba 26500 tl aldım.Bakımlarını ben yapacaktım zaten ekstra triger girdi işin içine birde 4 tane kışlık lastik aldım. sizce nasıl bu araçlarda bu piyasada bu fiyata 400 lastik+bakım(500-600 civarı diyelim). BİR de vites değiştirrken gaza basıp çekipmelerde gaz hala tepki veriyor ara gaz gibi bu normal mi?
Hayırlı olsun oncelıkle. Bu arabalarda abs vs olayları hep opsıyondu yanı satın alırken eklenıyordu. Bende bı sunroof yok ama o bıle yarım abs. kafanız buna takılmasın.Yol bılgısayarı da cok dogru gostermıyor zaten. standart bır 4 lastık en asagı 500tl.Rutın bakım filtreler 150tl+ yag 5-6lt bısey alıyordu 250-300de o desek + ıscılık desek 600tl ye cıkar ılk etapta.Fıyat olarak ben gecen sene 108bınde orjınal dızel 1,5ı almıstım o paralara. Suan maalesef pıyasa boyle ve fıyatlar normal demek gelıyor elımızden.
teşekkür ederim. Letgo dan 400 e petlas aldım 2 ay kullanılmış. Bu haftasonu da bakıma götüreceğim ANKARA da usta araştırıyorum devamlı gideceğim bi yer olsun diye..Araçda lpg tankı 20 litre ama 12 litre alıyor kırmızıya düşünce bir gün komple bitirip deneyeceğim kaç litre aldığını 12 litre ile şuan 140 150km arası gidiyor. Bundan dolayı bu arabayı Uzun yolda benzinli kullanmak daha mantıklı olsa gerek
Hoşgeldiniz. Bende 2 ay önce 1.5 dizel getz sahibi oldum. Benim satınaldığım araçta START paket. en boşu. 28 bine aldık. 2 parça değişeni ve 7 bin liralık trameri de cabası.. Aldığımdan bu yana yaptığım tek masraf (tamir-bakım işi olarak) yağ soğutucu değişmek oldu. 20 gün sonra TR'ye izine geleceğim o zaman göreceğiz. Araç neymiş ne değilmiş.