Forumu takip ediyorum ama tanışma mesajı attımmı bilmiyorum, o yüzden tanışmadıysak tanıtayım kendimi. Ben ahmet, memurum 29 yaşındayım geçen yıl bu zamanlar temiz bir getz arayışına girdim ama zaman kısa olunca temizi denk gelmedi, bende chevrolet lacetti denk gelince onu aldım memnunum 1 yıldır. herkese selamlar.
Teşekkürler arkadaşlar, keyifli zamanlar geçireceğimizden eminim. Farklı marka forumlarınıda takip etmek hem farklı insanları tanımak, hem marka fanatizmini önlemek hemde bir sonraki araç seçimimde faydalı bilgiler sağlıyor.
Arkadaşlar merhaba. İdris adım. Forumu aklıma Hyundai markası ilk düştüğünde Google amca sayesinde gördüm. Forumun güncel olarak gittiğini görünce çok sevindim. Bugün itibari ile de 2011 Elentra Mode aracımı almış bulunmaktayım. Kendime ait aldığım ilk araç ve sürücülüğüm de donanım bilgim de malesef yok. Artık sizlerin yardımıyla bir şeyler öğreneceğim. Özellikle Ankara'da yetkili servis, usta, sanayi, oto yıkama...vs öğrenmem lazım. Herkese selamlarımla.
Buraya yazmaya vaktim olmadı uzun süredir. Aracı aldığımın ertesi günü kırmızı ışıkta bagaj kapağına çarptı dalgın vatandaşımızın teki. Artık nazarı olsun diye düşünüyorum. İstanbul tarafına geçebilirsem aracına Cruise Control takan arkadaşlarla iletişime geçeceğim inşallah. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.