Balıkesir'den gariban bir memur olarak aranıza 2009 i10 1.1 team(otomatik şanzıman, 32.500km) alarak katılmış bulunmaktayım. Ayrıca otomatik şanzıman yağı değişimi konusundaki tecrübelerinizden forumun ilgili başlıkları altında yararlanmak isterim. Kolay gelsin herkese.
hoş geldiniz. hazır sohbeti açılmışken sahibindeki satılan arabalara neden hep memurdan yazılır acaba? bunu hep merak etmişimdir.
Yıllardır gariban memurların içinde çalışan taşeron işçisi olarak hoşgeldiniz diyorum. 2. El araç alırken memurdan yazısı banada garip gelir ne işe yarar diye düşünürüm. Ama memurun gariban kısmını hayatım boyunca anlayamayacağım sanırım
Memur arabaya ihtiyacı olduğu zaman biner fazla kilometre yapmaz arabasını yıkar kapının önüne koyar haftada 1 veya 2 sefer biner mesala benim 2009 model eram vardı 2015 te sattm km si 66000 di
Memur zaten istese de çok kullanamaz arabayı parası yetmez. Ayrıca boş zamanı olduğu için de arabaya daha iyi bakım yapabilir. Genel anlamda rutin ve nispeten disiplinli bir yaşamı olduğundan arabasının da stabil olduğu varsayılır. Bunların hepsi genelleme tabii ki.