selamün aleyküm arkadaşlar hyundai i 20 1.2 jump 2013 ile aranızdayım, erzurumda ikamet ediyorum aslen manisalıyım, umarım faydalı paylaşımlar ile muhabettimiz olur. aracı istanbuldan aldım iki hafta önce 29000 tl 17000km idi aldığımda şuan 19000km küsür, öncelikle yakıt tüketimini çok beğendim iki kişi bagaj arka koltuk malzeme erzak dolu manisadan erzuruma 4.8 ile 5.4 arası ortalama ile geldim kışlık lastikler takılı vaziyette önce megan 3 dci vardı uzun yolda 5 küsür ortalama ile gelirdim disel olduğu halde, performansı genel anlamda normal 1.2 motora göre bence çok iyi (atmosferik ) yalıtım pek iyi değil yol sesi alıyor ama motor sesi özellikle şehir içi hiç yok gibi yol tutuş bi olumsuzluk görmedim sonuçta b segment fazla bişi beklememek lazım. bunların harici önceden bayan kullandığı için baskıdan gerigeri kalkış esnasında uğultu geliyordu birde yüksek hızlarda frenleme yapılınca hafif bir titreme oluyordu bunlara istinaden manisadaki hyundai yetkili servisine gittim baskı balatanın ve fren disklerinin garantiden değişmesi için hyundaiye mail atacaklarını okey gelirse değişeceklerini belirttiler ayrıca ellerinde disk olmadığını okey gelsede işlerin hallolması için bir kaç günün geçeceğini belirtttiler benim fazla zamanım yoktu erzuruma geldim burdaki servise gittim baskı garantiden değişti fren diskleri 15000km ye kadar garantili olduğu söylendi ve cepten balatası ile birlikte 700tl değişti belki zorlasak hallolurduda neyse önemli değil şuan sıkıntım yok alllah herkeze kazasız belasız yolculuklar versin....
aleyküm selam. öncelikle hoşgeldiniz . aracınızda hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Ve aleykümselam Manisa lı dadaş kardeşim aramıza hoşgeldin ismini de yazarsan çok güzel olacak aracınız hayırlı olsun
Araç resimlerinide bekleriz hocam i20 güzel bir araç hayırlısı olsun, Allah kaza bela vermesin. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi