Merhaba abilerim,kardeşlerim benim 95 model hyundai sonata gls aracım var.daha önceden tampon yardımı için konu açmıştım çok yardımcı oldular abilerim. ( Tekrardan teşekkür ederim ) Adım Ounr koçoğlu,İzmirde oturuyorum yaşım 22 Arabalar konusunda az çok bilgim var. Foruma hep giriyorum,Çok güzel konular var onlara bakıyorum Kendimi tanıtma gereği duydum Ve sizlerden yardım alabilirmiyim,oto galeri açmayı düşünüyorum bu sektöre atılım yapmak ne kadar doğrudur acaba. Gerçekten dürüst satıcı olmayı planlıyorum temiz ve km düşürmeden,Yalan dolan olmadan işletme sahibi olmak istiyorum. Az olsun temiz olsun Tavsiyelerinizi,Tecrübelerinizi ve önerilerinizi önemle dikkate alacağım. Yardımlarınız ve herşey için şimdiden teşekkür ederim.
Hoşgeldin diyerek gireyim konuya ama bana kalırsa yapılacak iş değil galeriye araba satanlar ya acil satacak olanlar yada kimseyey satamayanlar doğal olarak sen dürüst olacaksan çakallar seni bulacak malesef. Ama denemek istersen ALLAH yolunu açık etsin sonuçta bu işi layıkı ile yapanlarda var.
Hoşbulduk Murat abi ( abi dememde sakınca yoktur umarım ) Düşüncülerin gerçekten çok mantıklı, Bu iş yapabileceğim işler arasında Akıl verdiğin için teşekkür ederim Murat abi senin düşündüğün noktaları atlamışım iyi oldu
hoşgeldiniz. benim de önerim çok bilgi sahibi olmadığınız ya da işin kurdu olmadığınız bir sektöre girmemeniz yönündedir. Ülkemizde dürüst yalan dolandan uzak şekilde iş yapan satıcıların sayısı azaldı. Araç alım satım işini işyeri açmadan da amatör olarak yapabilirsiniz. buna piyasada AL-SATÇI deniliyor. genellikle oto tamircileri aksesuarcılar oto yan sanayicileri ek iş olarak bunu yaparlar. Gerçekten dürüst olanları da vardır. Siz de sektörü araçları alıcıları satıcıları çok iyi tanıdıktan sonra sektöre girin ya da hiç bulaşmayın derim.
Hoş geldin Onur kardeşim. Aslında sizin düşüncenizde ve dürüst esnafın sayısı çoğalsa bundan en çok memnun olan bizler oluruz, güvenerek gönül rahatlığıyla gidecek yerimiz olur. Ben de İzmir'deyim,Otokent'te galerici araç almış,abi km ayarlatmadan geliyorum diyor,sahibi fazla düşürmüş km yi ben geri yükselttirdim diyor. Yedik mi bunu? Adam bir önceki muayeneye girdiği km nin altına düşürmüş bilmeden, ee tabi sorgulamada belli oluyor,bu da muayene km sinin biraz üzerine yükseltmiş tekrar. Aman kardeşim,ancak bu konularda zehir gibiysen,bu çakallara yem olmayacak birikim ve atılganlığın varsa gir bu işe ve bizim de gönül rahatlığıyla uğrayacak yerimiz olsun. Aksi takdirde yanından bile geçme.
Hoşbulduk Abilerim, Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz, Atılganlığım olsun diksiyonum olsun bu işte güveniyorum kendime. Araç alırken de satarken de çok dikkatli olacağım. 2 tane aracım mevcut umarım bu işte başarılı olurum. ne kadar dürüst olursam benim için o kadar iyi reklam ve müşteri alanı olur. Verdiğiniz öneriler ve paylaştığınız tecrübeler için çok teşekkür ederim. Benim için paha biçilemez değerde.