Arkadaşlar selam. 2006 coupe sahibiyim. 0 km aldım halen kullanıyorum. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Aracımın dışı hakkında bazı bilgileri paylaşıyorum sizlerle , fikriniz olsun. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. voglant 3.5 yay. ( 1 hafta Eibach 5 Cm sportline yay kullandım, çok sert hiç tavsiye etmem ) 18 inch jant . Orjinal Advanti Denaro jantlar. 8.18 ET42 High Spoiler. Herkese tavsiye edeceğim , aracın özellikle arkadan görüntüsünü çok değiştiten orjinal HYUNDAİ FABRİKASINDA üretilmiş yüksek spoiler. LLUMAR cam filmi. Renk seçimi size kalmış.Ben yanları açık arka bagaj kısmını koyu yaptırdım.Markayı tavsiye ederim sizlere. Tuscani Kapı içi yazılar Amblemler vs vs . High spoiler için kıyaslamalı bir foto koymaya çalışacağım.
Kusura bakmayın ilk resimler çıkmamış ,sonradan tekrar yükledim. daha sonra değişik açılardan resimleri yüklerim.
Hoşgeldiniz, coupe niz elantra motorlu 1.6 mı? yoksa V6 mı? bu otomobil biraz eski model olabilir ama modası kolay kolay geçmeyecek eskimeyecek bir tasarıma sahip
Rengini çok beğendim,gerçekten süper görünüyor,ayrıca jantlar da tam olmuş yani çok güzel maşallah diyelim güle güle kullanın Sent from my iPhone using Tapatalk
Renk ve jant uyumu iyi tutturulmuş. kullanımını bilmem ama görüntü olarak çok şey vaad ediyor, güle güle kullanın.