Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merhabalar Arkadaşlar-facebook Grubu Hakkında

'Coupe FX Forum - Club' forumunda Hawkerx tarafından 6 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. Hawkerx

Hawkerx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Anıl Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Coupe FX (1996-2008)
    2006 1.6 Fx coupe sahibiyim . Canavar şu =

Güzelce geçinip gidiyoruz. Çevrede sahibi çoksatanı alanıda bazı arabalara göre fazla ama internette hiç fan sayfası,toplanma ve aktivasyon sayfası göremedim. Mesela bir mazda lantis sayfası var araç satımı modifiye sorun ve sıkıntılar hakkında çok fazla şey paylaşılıyor üyeler tarafından . Buluşmalar felan oluyor.
    Böyle bir şey için facebook'un daha etkin bir ortam olduğunu düşündüm sonuçta insanlarla direk birinci hayattan etkileşim kuruyorsunuz ve şu gurubu açtım =

https://www.facebook.com/groups/421074721424284/

bütün coupe sahibi genesis de olabilir eski yeni farketmez ve almak isteyenler ve hayranları gurubu ekler ve paylaşımda bulunursa çok güzel bir ortam olacağını düşünüyorum .

Saygılar ve sevgiler diliyorum

2. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Merhabalar.Aracınız çok güzel, iyi günlerde kullanın. Coupe iyi araçtır fakat çok fazla el değiştirmeye başladı.Ankara da artık eskisi gibi coupe göremez oldum,hep şehir dışına satılıyor.Eskiden Hyundaicoupetr.com sitesi vardı fakat kapandı.Yurt dışı olarak www.newtiburon.com sitesi var,Dünyanın her yerinden katılımcısı var.

Bu Sayfayı Paylaş