Arkadaşlar merhaba, aranıza 2006 Kia Cerato Ex 1.5 CRDİ kullanıcısı olarak Trabzon'dan katılıyorum. Aracımı 2018 Temmuz'dan beri kullanıyorum, ilk aracım ve kendisinden genel olarak çok memnunum. Sormak istedikleriniz olursa bildiğim anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Hepinize tekrardan merhabalar.
Hoşgeldin aramıza hocam... bu forum herşeyi ile kaliteli bana göre...tek kötü yanı birazcık bağımlılık yapıyor...
Hepinize teşekkür ederim Haklısın galiba HMB hocam, bağımlılık yapacak gibi Bu arada sana sorduğum bütün soruların cevabının neredeyse aracın kullanım klavuzunda olduğunu gördüm İlk problem bildiğin üzere 1. ve 2. vites geçişleri ile alakalı idi, kullanım klavuzunda soğuk havalarda vites geçişlerinde 1. ve 2. viteste zorlanma olabilir diyor, ısınınca düzeleceği belirtiliyor ki tamda öyle oluyor adamlar beni tarif etmiş gibi.. ikinci problem de lastikleri aldığım gün ustanın arabayı çalıştıramaması durumu: sanırım ustanın aracı çalıştırırken debriaj ve fren kullanmamasından kaynaklanmış, ben çalıştırırken Allah'a çok şükür böyle şeyler yaşamadım. bu da klavuzda yazıyormuş