aramıza hoşgeldiniz ne güzel ne güzel bir santa fe kullanıcısı görmek keyifli bol paylaşımlı forumlar dilerim
Şimdiden söylim aracı yeni aldım bugün.. Bana bir adet double teyp ön ve arka çamurluk koruyucu lazım şimdiden söyleyeyim arkadaşlar Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
sevindirici? derken aracınız hayırlı olsun kazasız belasız double avgo markalar bu aralar revaçta piyasada .bende düşünüyorum aracımdaki double dan pek memnun değilim.roadstardan uzak durun
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Sevindirici demem den kasıt sayımızın fazla olması bazı problemlerde çözüm odaklı hareket edebilmek için fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum
Araçta yağmur sensörü ve far sensörü olmaması beni biraz üzdü Ayrıca kapılar kilitlendiğinde aynaların kapanmaması modelden kaynaklanan bir eksikliğin sonucu diye düşünüyorum Sonuçta 2007 bir araçtan bahsediyoruz
Sanki diğer araçlara göre direksiyonu biraz fazla ağır gibi. bu genel olarak santa-fe lerde olan bir durum mu yoksa?
benim direksiyonda ağırlık yok oldukça seri yeterli görüyorum bir baktırın derim .aynaların katlanmaması evet 2007 de olmalıydı ama bu özellik o yıllarda nadir vardı modellerde ...taktırılabiliyor modül ile yaptırabilirsiniz...