merhaba Geçen hafta 2012 model 1.2 i20 aldım ilk arabam uzunca bir arayış sonucunda buldum istediğim gibi bir araç ve aranıza katıldım. Aklımda bir kaç soru var tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum; 1.si arabamda sisfarı yok sis farı taktırsam maliyeti ne olur ve muaynede sıkıntı çıkartır mı 2.si direksiyonda fonksiyon tuşları yok fonksiyon tuşlarını eklete bilirmiyim? 3.ve son olarak lastik öneriniz varmıdır aracımın üstünde fabrika çıkış lastikleri mevcut yenilemem gerekiyor. Teşekkürler.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. 1- sis farı maliyeti bilemeyeceğim ama muayene açısından bir sıkıntı olmaz. Maliyet serviste biraz daha tuzlu olur. Parçacıdan farları alıp elektrikçi de montaj daha uygun olabilir. 2- hiçbir fikrim yok 3- ben geçen hafta goodyear efficientgrip compact aldım. Yol tutuşu ve fren kalitesi petlasın kışlık lastiklerinden daha iyi. İçeriye yol sesi almıyor denecek kadar az. Etikeleri de öyle diyor zaten yakıt tasarrufu sağladığı da söyleniyor. Araştırmanı öneririm.