Merhaba dostlar,Foruma bugün katıldım.Her ne kadar,aracım Elantra olsa da,uzun bir Excel (ve FiatMarea) tecrübem var.Tecrübenizden faydalanmak ve tecrübemi paylaşmaktan memnun olacağım.Hoşçakalın...
Merhaba arkadaşlar madem Elentra bölümü diyelim burası aracında teknik veya mekanik sorunu olan varmı Mesela benim aracımı aldıgım 2'ci günü aracı tekrardan aldıgım yere getirdim aracımın ön sol tarafından bozuk yolda hani rot z rot gibi akis falan aynı onlar gibi vuruyor araba 7 ay gecti ses sadece azaldı usta deyişti hatırlyan varmı bilmiyom tv 8 de 8 etap da bülen bey var aracları test ediyor o geldi oda sesin normal oldugunu söyledi okadar moralim bozulduki dedim nedemek normal niye direksiyon kutusunu deyiştini niye 7 aydır urasıyonuz yazık... Birde son olarak arac bu ayın 18.zinde 1 sene oldu bakıma gittim araçta dikkatimi ceken şey şu Yağ çubuğu 2 tane delik var ve biri full biride L gösteriyor yağ çok düşük geldi dipteki L nin 2 milim felan üstündeydi yani arac bir senede bu kadar yağ bitirir mi.. Aracım Hyundai Elantra 1.6 CRDi Elite Otomatik