Tekirdağ dan Ahmet Can. 2 Aydır 2004 Model Starex Hususi Minibüs Ruhsatlı VİP araç sahibiyim. Aracımdan gayet memnunum. İnşallah faydalı paylasimlarda bulunuruz. Cumleten iyi forumlar.
Herkese iyi dilekleri icin Teşekkürler Sagolun. Zaten Normalde hep büyük araç kullanıyordum otomobili satınca hic gozumu kırpmadan starexi aldım. Çok memnunum...
Arkadaşlar merhaba, Starex alan Arkadaşa hayırlı olmasını ve kazasız yolculuk dilerim. bende yaklaşık 2 hafta önce 2005 model crdi 10+1 koltuklu aldım . Daha önceden birçok taksi ve jeep kullanmama rağmen bir minübüsün bu kadar keyif vereceğini tahmin etmiyordum. değişik sitelerden forumlardan takip ettiğimde hyundai Starex'i önermiyorlardı. Ancak Aracı aldıktan sonra bu yazılanların çoğunun aracı kötülemek için ön yargılı yazılar olduğu kanaatine vardım. aracın yol tutuşu o ağırlığa rağmen çekişi çok iyi. Her yeni araç alan birinin aklına takıldığı gibi yedek parça temini ve fiyatı konusunda biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. bu konuda yardımlarınız olursa aracı alan arkadaşında memnun olacağını tahmin ediyorum .saygılar.