Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merhaba

'İ20 Forum - Club' forumunda mkaptangil tarafından 4 Eylül 2014 tarihinde açılan konu

1. mkaptangil

mkaptangil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar belki komik gelecek size ama başka yerde cevap bulamadım. Ben bugun 2013 6 ileri vites 1.4 dizel bir i20 satın aldım. Ancak paket hangisi onu bir türlü anlayamadım.

Sense paket olmadığı kesin.

Jump olabilir diye düşündüm ama jumpın bazı modellerinde direksiyondan kontrol göremedim. Team ile ilgili ise bir kaç resim hariç bilgi göremedim.

Bu arabanın paketini nasıl öğrenebilirim? ??

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Yetkili servisten ogrenebilirsiniz net ve kesin cozum. Konu basligi konu ile alakali olmalidir lutfen konu basliginizi konu icerigi ile alakali sekilde degistiriniz.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. Ygtcn

Ygtcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Yiğitcan Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ruhsatta yazıyor benimkinde. :/ Ayrıca Murat abimizin dediği gibide Yetkili Servis söyleyebilir. He birde bildiğim kadarıyla 2012 jump paketlerde direksiyondan kumanda yok. Yani jump en boşu bu i20lerin ve 2012 i20lerin en boşunda direksiyondan kumanda yok. Ama benimde bi abimin vardı onunda jump paketti 2013 model arabaydı, abi dedim seninkide jump benimkide jump seninkinde direksiyondan kumanda varda benimkinde niye yok dediğimde, 2013 modellerin en boşu yani juöp paketi böyle imiş.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 5 Eylül 2014

Bu Sayfayı Paylaş