Merhaba arkadaşlar dün 2006 Model Hyundai Accent 1.5 Admire alarak aranıza katıldım. Fiyatına değecek bir araba olduğu için aldım aracımı. Teşekkürler
Hoşgeldiniz Aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin 7 sene kadar kullandım danışmak istediğiniz bir şey olurda elimden geldiğince yardımcı olurum.
Teşekkürler. Tek sormak istediğim şey sesli çalıştığı. Aracı alır almaz ustama götürdüm. Motora ufak tefek bakım yapıp yağ kaçaklarını giderdi ve bi kaç parçasını değiştirdi. Sesi biraz azaldı ama yine de yüksek gibi. Ustam motorunda bi şey olmadığını 3 silindir olması nedeniyle böyle çalıştığını söyledi. Performansında gidişinde bir sorun yok sadece sesli çalışıyor
Hayırlı olsun üstad şu anki piyasada almak zor satmak kolay zor olanı yapmışın tebrikler bende yakın zamanda Accent Era 2010 aldım bir dönem 20 bin olan araca 155 bin verdim ülkenin geldiği durum bu Allah kaza vermesin
Teşekkürler. Temizini ve hesaplısını kaldığım ilde bulamadım, başka bir ile gidip 800 km yol teptim öyle aldım. Araç almak zor temiz bulmak daha da zor.