Herkese selamlar. Bugün ilk aracım olarak Hyundai i20 1.4 CRDI 2015 model jump paket satın aldım. Daha önce otomobiller hakkında pek bilgim yoktu ama araç alım sürecinde az çok giriş seviyede bilgi edinmeye çalıştım. Tabii çevremizde herkes otomobilden çok iyi anladığı için onların yanında çok cahil kalabiliyorum. Bu yüzden kendi aracım hakkında olabildiğinde bilgi edinmek istiyorum. Aracın kılavuz kitapçığını indirdim buradan, hepsini okumak istiyorum kitapçığın. Bilgisayar bileşenlerine yönelik forumlarda vardım hep ama ilk kez bir otomobil forumuna üye oldum Aldığım araç hakkında önerileriniz varsa çok makbule geçer. Şimdiden çok teşekkürler herkese.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Atmosferik benzinli 1.4 Era kullanıcısıyım. Dizel arabalar hakkında diğer arkadaşlarım bilgi vereceklerdir.
i20 1.2 benzinli 2013 makyajlı kasa kullanıcısıyım. Aracınız hayırlı olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmeyi nasip eyleye Mevla. 2013 model dizeli i kullandım. Şimdi 2016 benzinlisini kullanıyorum. Dizeli eğer kısa mesafede kullanıyorsanız ve geneli şehir içi ise kullanımınız süresince dpf nedir? Nasıl deli eder? İnsanın canını nasıl sıkar öğrenirsiniz. Onun dışında ben sıkıntı yaşamadım ve i20 sever birisi olarak güzel arabadır derim. Dpf ve özellikle yağa mazot karışmasına dikkat edin. Yazın sıkıntı çıkarmaz ama hava soğuyunca arıza lambasına hazır olun. Aksaray'da ekim ortasında başlar nisan mayısa kadar haftalık uğraşırdım. Onu dışında keyifli, bastınmı bana mısın demez, sollamada düşündürmezdi hiç. Gaza tepkisi, rampa tırmanışı muazzamdı.
Çok teşekkür ederim. Bu problemleri çok bilmiyorum ama zamanla öğrenirim artık Uzun mesafeden ziyade kısa mesafeler kullanacağım arabayı, yüksek devirde kullanmaya çalışırım gerekirse.
Hayırlı olsun inşallah bende 10 yıldır hyundai era 1.5 2007 dizele biniyorum çok memnunum Allaha şükür
Hayırlı olsun 2017 kasım da ben de sizin gibiydim. köprünün altından çok sular aktı. pc ye meraklı olduğunuz araç ve bileşenlerine de merak duyacağınızı düşünüyorum. sanki forum aktif bir üye kazanacak gibi.
Teşekkürler. Bakalım zamanla daha aktif kullanırım muhtemelen Forumlardan çok şey öğreniliyor gerçekten.
1 dakikalık video koyan adına sosyallik denilen ama sosyallikten uzak insanın beynini uğraştıran yerlerden uzak duruyorum. İnstagram denilen yere haftada 1 girer çıkarım. Burada karşıdaki kişileri zamanla tanıyor , karşına çıkan içerikleri belirleyebiliyor , öğrenirken öğretebiliyor ve geyikte yapabiliyorsun . 3 forumda aktifim . En aktif olduğum forum burasıdır.