selamlar 4 ocak 2010 tarihinde buz mavisi metalik i20 mi aldım ve çok memnunum.bazen araç durduğunda bire atarken yada ikinci vitesten bire atarken zor geçme problemim oluyor bu sorun geçiçimi yoksa bir sorunmu açaba aracım henüz 200 km teçrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum selamlar ALİ EREN
Aramıza hoş geldiniz, yeni aracınız hayırlı olsun. Forumda merak ettiğiniz konu ile ilgili bolca yazı bulabilirsiniz. İlk 1000-2000 km bu ve benzeri sertlikler yaşayabilirsiniz. 1. viteslerde senkromeç bulunmadığı için araç durmadan yada ara gaz vermeden (kara şanzıman mantığı) vitese geçmez.
Bu arada aracım i20 1.25 team metalik buz mavisi yeni araba alacak arkadaşlara tavsiye ederim kullanımı güzel ve konforlu ben 23.450 kampanyadan faydalanıp aldım.yeni fiyatları bilmiyorum.
Servise neden götüreceksin ki. Bu her araçta olan sıradan bir durum. Bende de oluyor. Araç ikinci vitesten birinci vitese geçmiyor. Özellikle acemi sürücüler için zor bir durum. Yukarıda açıklama yapılmış bu konuda. Senkromeç olmayışından kaynaklanıyor.