Tanışma konusu açma ısrarı neticesinde buralara kadar geldim konuyu açıyorum, ben Kocaeli Gebze den otomotiv sektörü yedek parça işçisi Eren Uzel bu resimdeki de ucuz sınıf Hyundai marka arabam, 2008 model 49500km de nerdeyse hiçbir modifiye yapamadım trafik denetimcileri olsun kanunlar olsun bu konuda çok rahatsız edici hiç uğraşmam dedim daha iyi, lpg ise hiç takılmadı sadece benzinlidir bu araba park halinde 4 tane kaza gördüğü için uğruna kapalı otopark yaptırılmış orada koruma altına alınmıştır yoksa bir gün hurdaya çıkacak yeter artık herkese ehliyet verdiler engel olamadık bari bunu yapalım dedim. Lastikleri yedek parçaları motor yağı gibi malzemeleri gerek otomobil sevgisi adına gerek kötü huylu davranışlar adına özellikle markalı ürünler olarak takıntılı bir seçimle tercih edilmiştir anlaşılmıştır ki böyle bir hyundai bile gerekli özen gösterildiğinde pek çok pahalı otomobile gerek performans gerek dayanıklılık olarak kafa tutabilmekteymiş... fabrika çıkışı böyle değildi bu. Bu arabanın en sevdiğim yeri yan dikiz aynalarıydı onun da boyası güneşten kalktı. Bu son zamanlarda siyah elektrik bantıyla yaptığım çakma ötesi gt direksiyonu Herkese güzel forumlar diliyorum, yetkililerce forum ayarları değişikliği ile ortaya çıkan bu tanışma konusu uyarısını tanışma bölümüne güzel bir anket ekleyerek renkli bir hale getirmeye çalıştım
Eren Bey,Tekrar hos geldiniz diyorum.Diğer marka verilen 1 oy sanırım benimki Ama alacağım araç hususi olmayınca doğal olarak diğer markalara yöneliyoruz.Aslında marka ve model kafamızda çok önceden belirledik.