Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merhaba Dostlar Merhaba YENİ İ20 Sahipleri

'Tanışma' forumunda Elitehakan tarafından 8 Aralık 2014 tarihinde açılan konu

1. Elitehakan

Elitehakan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Hakan ENÖNDE
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Merhaba ben Hakan Hyundai ile ilk tanışmam ,,eşim için aldığım Getz ile başladı ,,otomatik bir araçtı hayli güzeldi ,,daha sonra İ 10 u görünce getz den sonra hadi onu alalım dedik ,,doğaldır oda otomatikti ,,2012 yılında ise ,İ 20 Troy modeli ile tanışıp ,bu araca gönül koyduk , fakat hınzır çekik gözlüler ,,Almanya da tasarladıkları ,Türkiye de Adapazarında ürettikleri Yeni i 20 yi görünce ,,ben şahsen vuruldum ,,hemde nasıl ,,şimdi size minik ama yaşanmış abartısız hikayemi paylaşıyorum..Kasım Ayının Son Cumartesi günü ,,eşimle mini bir durum değerlendirmesi yaptık ,,Ama tarafsız olmalıydık ,,Wv Polo ve yeni İ 20 ye aynı gün ,içersinde gidelim test yapalım ve kararımızı verelim dedik ,,benim gönlüm zaten i 20 ye kaymış durumda ,,ama eşimize saygımızdan dolayı :RpS_rolleyes: baskı ve zulüm yapmadan ,görsün kendi karar versin istedim ,,,13 yaşındaki kızım eşim ve ben ,,kalktık İstanbul Anadolu yakasında bir wv Bayisine gittik ,,bayi adı verip rencide etmiyelim :cool: arkadaş randevulu gittiğimiz halde ,,bekledik ,,doğru dürüst oturacak bir yer bile yoktu ,,,sonra hesapta aracı bize satacak olan vatandaş ,,bizi servisde bir başkasına yönlendirip ,,test sürüşüne çıktık ,,satıcı poposu üşümesin diye yerinden bile kalkmadı , zihniyete bakın ,bunları neden yazıyorum birazdan anlayacaksınız ,,,önce ben geçtim direksiyona ,,1.2 wv polo turbo otomatik benzinli bir araçtı ,,,arkadaşlar zaten tombul bir adamım bacaklarım mı sığmadı ,,popommu yerine oturmadı anlayamadım ,,pek rahatsızdım ,ama genede arkadaki eşime ve kızıma belli etmek istemiyordum ,kızım ve eşim mırıl mırıl arkası sanki basık ve dar gibi kelimeler üretiyorlardı :RpS_ohmy: aslında benim tam duymak istediğim ,şeylerdi ..daha sonra eşim geçti ,direksiyona ,,,,yokuş da araç 3 saniyeyi geçince ,yokuş kalkış desteği bitti araç kaydı ,,ve eşim bunu düz asfalt yolda kullandı ...teşekkür ettik ayrıldık ..

Ne kızım dan nede eşimden olumlu yada olumsuz bir yorum gelmemişti ,,tabiki çevre hep bir yerlerinden konuşur ,,ne derler bilirsiniz ,,Yok efendim Alman teknolojisi ,,diğer kore ,,yok efendim birinin markası ne diğerinin ne ??? ya sabır ,,:RpS_mad:

Arkadaşlar Hiç çekinmeden bayi adı veriyorum Uçar Altunizadeye hemde randevu saatimizden 45 dakka sonra geldik ,,içeri girdiğimizde ,,bayiye gelmemişizde ,sanki bir kokteyle davetliyiz gibi ortalarda beyaz saten kumaşlarla kaplı masalar ,,masaların üzerinde soğuk sandviçler ,kurabiyeler ,,kuruyemişlerin her çeşidi ,,Yücel İYİGÖR bey le zaten ben dirsek temasındaydık ,,masasına geçtik güleryüzü ile karşıladı ,,sıcak ve soğuk içeceklerimizi söyledi ,,ve ne zaman isterseniz ,,elite i 20 panoramik camlı otomatik aracın hazır olduğunu beyan etti ,,,zaten galeriye girdiğimiz andan beri ,ben eşimi ve kızımı kaybettim ,,sergideki İ 20 araçları geziyorlardı ,içlerine girip çıkıyorlardı ,,yaw gelin iki dakka demeden ,,,aracı test edelim dediler ,,ve yücel bey Öğle yemeği molasına gelmiş olduğu halde kendi bizzat yerinden kalkıp test aracı ile eşlik etti ,,,,Arkadaşlar :RpS_love::RpS_love::RpS_love: araç bir harika ,,,ben direksiyona geçmedim bile eşim sokak aralarında ,,manevralar yaprarak test etti ,,o cam sayesinde ,içinin ferahlığı ,,o kokpit deki göz alıcı 7 inç lik ekran ,,,o kokpitteki çift renk tasarımı ,,,yani size burda ne yazsam inanın eksik kalır ,,,,1 Aralık Pazartesi sabahı kargalar yaptıkları ürünü çomaklamadan kaporamızı yatırıp ,,1.4 elite otomatik panaromik derin mavisi renkli araçla nişanlandık ,,,şimdi tarihlerden 8 Aralık uyku yok gözümde ,,teslimatı tırnaklarımın ucunda bekliyorum ...Herkese mutlu huzur ve sağlık dolu günler ,,aracımı aldığımda ,,,resimlerini burdan paylaşacağım sizinle ,,,beni sabırla okuduğunuz için teşekkürler

ReNe, Ayberk A., MSC ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  2. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Aracınız hayırlı olsun.
    Ben araç alma hikayenizden ziyade anlatımınızda ki tanımlamalara bayıldım :D

Elitehakan bunu beğendi.
  3. cenker_baba

cenker_baba Guest

hayırlı olsun hoş geldiniz yazınızı hoş bir tebessüm ile okudum teşekkür ederim

4. Elitehakan

Elitehakan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Hakan ENÖNDE
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    teşekkürler güzel kardeşim sizlere nasip eder inşallah

5. Elitehakan

Elitehakan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Hakan ENÖNDE
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    teşekkürler sizlerede nasip olur inşallah

6. Alperen

Alperen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    64
    Ad Soyad:
    Alperen AYTEKİN
    Allah tadını aldırsın inşallah kazasız belasız :))..

7. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Aracınız hayırlı olsun şimdiden. 2. el araba alacağım zaman bile akşamdan sabahı zor ederim. Demek "0" araba alsam bir iki hafta bekle deseler " isyaaaaaaannnn" :D

D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

8. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    hoşgeldiniz yenii20 niz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız günlerde kullanın :)) anlatım süperdi :)

Murat abi ben erayı tam bir ay bekledim içim parçalanıyordu :)) bakalım bu seferki macerada ne yapacağız :) yeni arabanın eve gelişi çok şenlikli olur :)

9. mstf41

mstf41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    33
    Ad Soyad:
    mustafa Omurtak
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Hayırlı olsun

10. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Hayırlı olsun, kazası belasız keyifli sürüşler dilerim. Anlatımız çok hoş :)

11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  12. mukitti

mukitti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    mustafa karanebi
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    hayırlı olsun hoş geldiniz

13. okikar

okikar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    oktay k
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Arkadaşlar merhaba, ismim oktay. yeni i20 1.4 style pan sahibiyim 1300 km yol yaptım araçtan genel anlamda memnunum lakin iki konu var aklıma takılan. araç 80 ve üzeri hızlarda cam otomatik düğmelerinden içeriye hava alıyor, düşük hızlarda da vardır muhtemelen ama hissedilmiyor. bir de arka teker davulumbaza çarpan taşlar inanılmaz ses yapıyor. daha önceki aracım 2006 kalos tu 165 bin km yaptım ve baştan sona hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. hava gelme olayını kapı ayarı ile düzeltirler diye düşündüm ama kayseri inoto hyundai bayi i20 lerde izolasyon sorunu hep var normal ve birşey yapılamaz dediler. yaşayan, bilen, görüşü olan varmı acaba :). bu arada konuyu yanlışlıkla alakasız bir başlık altına yazmış olabilirim az önce affola.

14. Lecter

Lecter Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Oğuz HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Hayırlı olsun hocam ağzınıza sağlık güzel anlatmışsınız.

15. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun. :) öyle anlattınki elantrayı satıp I20 alasım geldi :)

Samsung Note3 Tapatalk pro.

16. Ayberk A.

Ayberk A. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Ayberk AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Hayırlı olsun Allah Kaza bela vermesin bu arada yazdıklarınızın yanında yeni i20 reklamı fasa fiso :)

17. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,095
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hakan bey aracınız hayırlı olsun gl gl bininiz inşaallah , ben uzun yazınızdan sonra şunu söyleyeyim ara için değil size alaka gösteren plaza yetkililerine derimki , vatandaş arabasını alıp ilk 15 bin bakımına geldiğinde yada bir parçanın garanti kapsamında değişmesi gerektiğini söylediğinde o bahsettiğiniz beyler bayanlar gidiyor ve onların yerine bir duvar geliyor keşke hep öyle kalsalar benide kapıda karşılayıp ne ikramlar ne iltifatlar etmişlerdi ilk bakımda adamlar aynı ama şekil değişik buldum.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

18. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hayırlı olsun... :)

19. Onpolat

Onpolat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Muhammed ÖNPOLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Aracınız hayırlı olsun anlatım çok iyi düğün fotoğraflarını bekliyoruz :))

20. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD

abicim o plazadan plazaya kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor. ben edirne köşkdereden çok memnunum. servis danışmanı hançeri bey var sağolsun elinden geleni yapıyor. tekirdağ gençler var orasıda çok iyi bana göre.

herşeyde olduğu gibi bunlarında iyisi kötüsü var maalesef

Bu Sayfayı Paylaş