Merhaba, Adım Ufuk, yaşım 25 ve ilk arabam olmak üzere aranıza geçen hafta almış olduğum 2005 Model 1.6 GLS Elantra Tam otomatik model ile İzmit'ten katılıyorum.. Aracımı Ankara' dan aldım. 134.xxx km iken aldım gelene kadar 135.000 oldu. Araca genel bir bakım yapıldı. Kendim Hyundai Assan İzmit fabrikasında çalıştığım için fabrika içerisinde bulunan motor ustası bakımını yaptı. Araçtan genel olarak memnunum, bayan kullanımında olduğu için bir önceki sahibi kaportada ezikler vb. var. Beni fazla rahatsız eden bir durum değil ama ilerleyen günlerde temiz kaportasıyla beraber fotoğraflarını eklemeyi düşünüyorum. Kısaca aldığım gün başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Araç satış işlemleri vs. işlemler bittikten sonra Ankara' dan dönüş yolundayken O/D modu test için butona bastım her şey güzel giderken normal moda döndüğümde 4. vitesin geçmediğini fark ettim. İzmit'e geldikten sonra Motor ustamızla beraber aracı test ettik onunla da hem fikir olduk. Özetlemek gerekirse eklediğim resimdeki işaretli kabloda kopuk olduğu için bu problemi yaşamışım. talihsizlik artık ilk aldığım gün böyle ürkütücü bir durum yaşamak nasibimizde varmış. Sağlıcakla..
Hoşgeldiniz aramıza hayırlı olsun aracınız. İkinci el birazda şans meselesi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracınız hayırlı olsun , aramıza hoş geldiniz. Siz işin tam içinden biriymişsiniz , elbette paylaşımlarınız karşılıklı iyi olacaktır. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz,öncelikle kazasız belasız. Assan'da çalışmanız sizin için büyük bir avantaj.. Keyifli forumlar.
Kesinlikle katılıyorum. Fabrikadan ayrılıp sanayide kendi dükkanını açan bir çok usta var fabrikada şuan bulunan ustalarda dışarıdaki herhangi özel servislerden daha iyi iş çıkartıyor. Bu yönden şanslıyım ve tercih etmemin en büyük nedenlerinden biride buydu. Hoşbulduk arkadaşlar..