İstanbul K.Çekmece'de yaşıyorum,Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi yükseklisans son sınıf öğrencisiyim.2009 model i20 1.4 Style paket sunrooflu araca sahibim,donanım ve ekonomi olarak aracımdan memnunum.Aracım 114000'de ve BRC lpg'li,101000km'yi devirdik emektarla,ilk sahibinden 13bin'de almıştık.Ancak bu magnezyum subapların erimesi en sonunda beni de buldu sanırım.Şu anda 114000km'de olan aracıma bu teşhis kondu.Bunları çelik subaplarla değiştirmek gerekiyor zannediyorum.Bu işlemi en uygun fiyata ve temiz işçilikle nerde yaptırabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden
Acele etmeyin. Mutlaka cevap veren arkadaşlar olur. Servisten fiyat alın önce. En azından karşılaştırma imkanınız olur.
Hoş geldiniz. Üst kapağın komple sökülmesini gerektiren hassas bir işlem. En garantili işlemi servislerde yaptırabilirsiniz. Çevrenizdeki servislerden fiyat teklifi alın. Özel servislerden de, orijinal parça kullanmak şartı ile fiyat teklifi alın. Tercih size kalıyor. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi