merhaba arkadaşlar 2008 model 1.5 crdi vgt select 65000 km aracımı yeni aldım. siz değerli hyundaiclubtr üyelerine selam vermek istedim. daha yeni tanıştık sizlerle hemen soru da nereden çıktı da diyebilirsiniz arkadaşlar ama teybe cd yi yerleştiriyorum teyb cdyi bazen içine alıyor bazen dakikalarca bekliyor cdyi nasıl teybe aldırabilirim bir de 2. vites geçişlerde bazen zorlanıyor tecrübeli arkadaşlardan yardım beklerim bu iki sorun için. teşekkürler.
hoşgeldiniz, başka cd lerde de aynı şeyi yapıyor mu? 2.vitese geçirirken debriyaja tam basıp değiştirmeyi deneyin bi de
Hoş geldiniz, Teyp mekanizması mekanik olduğu için zamanla aşınmalardan dolayı dengesizleşiyor açıp incelemek gerekir işten anlamıyorsanız dokunmayın bir bilene gösterin yada yeni nesil bir Teyp alın... Vites geçiş problemi sadece 2. vites de varsa şanzımanla alakalı olduğunu düşünüyorum.
öncelikle teşekkürler. belki 15 cd denedim hepsinde de aynı şeyi yaptı. cd yi yuvasına yerleştiriyorum normalde cd yi alması lazım almıyor. cd in tuşuna basıyorum olmuyor power düğmesine basıyorum yine olmuyor anlamadım gittim.
Görseldeki araç türkiye pazarına aiy değil, ama o kısım neye yarar bilmiyorum. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Manuelle beraber olacaksa olsun ama sadece digital km göstergesi hiç güzel değil bence (yeni clio hb te var mesela) arabanın hızlanışını o çubuk ibreden takip etmek bence bir zevk