Benim Hyundai marka bir aracım yok ama bir sonata almayı planlıyorum.bu sebeple aranızdayım.sonata sahibi arkadaşlardan bilgi ve yardım bekliyorum 2009-2011 2.0 crdi h-matik düşünüyorum
Ali Kardeşim, valla çok iyi bir karar parasına göre çok sağlam oturaklı araba, Bende sonatayı çok severim hatta Konya'da bir tane 232 bin km de yeşil bulmuştum 2.0 benzin/lpg ama arabayı gösterince olmaz dediler alamamıştım...Ya Sonata ya Elentra... iyi bir düşünce...
Teşekkür ederim talha kardeşim bakalım. Araştırıyorum şanzıman (otomatik) nasıldır kronik bir sıkıntısı varmıdır bakıyorum
Otomatik sanziman sorunsuzdur. Ama bu demek degildirki ariza yapmaz alirken servis kontrolunden gecirin sanayi ustalarina ilk etapta gitmeyin. Alinip uzun yillar binilecek bir arac HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hoşgeldiniz. Temiz ve aradığınız gibi sonata bulamazsanız xd-2 de bence seçenekleriniz arasinda olsun. Araç arayışınızda kolay gelsin size
Aldığında muhakkak, hemen iyi bir ekspertize göster, expertizler gözle zor görülen yada aracı kaldırınca alttan herhangi bir sıkıntı varmı bilebiliyorlar, akabinde bir ustaya da göster, tamamdır, bildiğim kadarıyla yağ yakma olanlar çok bizim konya da var bir iki ben bakmıştım fiyatları makul ama yağ yakmaya başlamış bu demkki motoru yedi yiyecek.. 2 bin 2500 tl gibi masraf o yüzden iyi baktır....
Ali bey aramıza hoşgeldiniz araç konusunda aceleci davranmayın Murat beyinde söylediği gibi sonata,yı iyi bir servise gösterin ondan sonra almaya karar verin şimdiden hayırlı olsun