arkadaşlar bu gün test sürüşü yaptım evrak işlemleri tamamlanıcak siparişi veriyorum inşallah. bu ilk arabam bana öyle bişi söyleyinki ben pişman olmayım arabadan anlamıyorum çünkü hızz da sevmem
İyi seçim yapmışsın Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin. Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Güzel seçim yapmışsınız fiyat olarak kaça anlaştınız başka bayilerden de fiyat alırsanız sizin için daha iyi olacaktır.
hyundai nin şu anda piyasadaki en az problemli ve performansı sıradan bir binek otomobile göre oldukça iyi seviyedeki aksesuarı çok bol olan bir otomobilini seçmişsiniz hız sevmiyorsanız sizi pek tatmin etmeyebilir çünki 126hp gibi bir güce sahip o otomobil, 100km ile giderkende 35 metre gibi mesafede durabiliyor. Arabadan anlamıyorsanız kendiliğinden kararan dikiz aynası, mp3 usb girişi, aux girişi, direksiyondan kumandalı bluetooth telefon kiti, yağmur sensörü, karanlıkta yanan farlar, full otomatik yayın seçimli radyo, telefon ve radyo için sesli komut, el freni uyarı sesi, kapılar kilitlendikten sonra bir süre daha yanmaya devam eden eskort farları, viraj aydınlatması, üç çeşit sertlik ayarlı direksiyon, sağ ve sol koltuk ayrı ayrı sıcaklık ayarlı dual klima ve kalorifer sistemi, uzaktan kumanda ile kilit açtıktan sonra kapıları açmazsanız kendi kendine tekrar kilitlenen emniyetli kapılar, dokunmatik üç flaş şerit değiştirme sinyali, flyby wire gaz pedalı ile ortalama hız göstergesinden tutunda anlık yakıt tüketimi, ortalama yakıt tüketimi, dış sıcaklık, kalan yakıtla gidilecek mesafe, toplam sürüş süresi zaman sayacı, iki farklı sıfırlanabilir km mesafe sayacı ile içinde bir ayar menüsü ile eskort farların süresi ayarlanabilen ve Türkçe dil seçeneği olmayan ama altı ayrı dil seçeneği sunan renkli bir yol bilgisayarı bulunuyor dolayısıyla arabadan anlamıyorsanız kafanız acayip karışacaktır hayırlı olsun iyi bir tercih güzel bir otomobildir i30