Slm arkadaşlar... Aranıza Zonguldak ilinden katılıyorum. 1 hafta önce yeni i10 aldım ve tüm ön yargıları ķıran bir otomobildir. Yokuşta 5 kişi veya uzun yolda gayet performanslı bir araç. Tabiki dehşet bir performans beklemeyin ama kesinlikle test sürüşü yapın ve deneyimleyin çünkü bizim toplum küçük motor araçlara önyargılı ve bilmeden konuşur. Eminim çoğu orta sınıf beğenecektir.
Bizim insanımızda, binmediği bilmediği aracı kötülemek huydur. Ben de 1 yıldır i10 1.0 otomatik var. Aracı uzaktan dahi görmeyenler, "1.0 otomatik gitmez, yokuş çıkmaz" diyorlar. Ben de youtubeda video koydum. Belki merak edenlere faydası olur.
merhabalar 2002 accent milenyum aracımı 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum bu siteden de teknik destek alıyorum emeği geçenlere teşekkürler
bu sene kışın karda zincirleme kazaya girdim. benim aracın sağ iki kapı ön çamurluk arka çamurluk değişti lastik göbeği vs hariç. kışın arabalar çalışmazken toplamda 7 günde aracı servisten geri aldım. benim aracım hyundai markasının tutulmayan sevilmeyen bir aracı ki neden tutulmadı onuda çözemedim oldukça konforludur geleyim konuya bir fransız markası 2014 model 10.000 km bir araç aldı arkadaşımız 45 bin tl civarıda para verdi o kadar yapma etme vs dedim yeni i20 al dedim yok hyundai tenekeymiş yok servisi kötüymüş vs vs. aldı fransızı otoparkta vurdular farı ve sol üst çamurluğu zedelendi 15 gün serviste far bekledi bu arkadaşım bir sabah karşılaştık arabayı alacağım gün bana geçmiş olsun vs dedi sen bir aya anca alırsın arabayı ben resimlerini gördüm vs dedi. bende sen kendi markan ile karıştırma ben bu akşam arabayı alıyorum servisten dedim. uyuz oldu nasıl olur ben 15 gün far bekledim senin arabanın yarısı değişiyor da hemen alıyorsun vs vs söyleniyordu bende sen kendi derdine yan seni uyardım ben dedim şuan yeni i20 sıfır alabilecekken ikinci el 2014 fransız aldı kendi düşen alamaz
tutulmadığı söylenen bu sebeple yedek stoğunun kısıtlı depolandığı farzedilen (tutulmadığına pek katılmıyorum bence iyi araba) hyundai matrix in serviste ağır sayılabilecek bir kazası 3-5 güne mükemmel tamir olurken çok daha hafif kazalı bir fransızın 15 gün tamirde yatması bile başlıbaşına ders çıkarılacak birşeydir ama insanlara ne desen boş.
dehşete yakın performansı var ben şahit oldum geçen buralarda gördümde. Önemli olan motorun 1 litre olması değil önemli olan o arabanın gücünün tipine göre olan uyumu ve oranı, bunu çok iyi tutturmuşlar fazlasıyla hemde.