Herkese merhaba, 2012 model accent blur mode plus sahibiyim. Aracımı satmak istiyordum, 67000 km de. Kazası olmayan sürtmeden dolayı boyası olan bir araç. Tertemiz bir araç. zaten ilk sahibi olan tanıdığımdan aldım. Satma isteme sebebim bize büyük gelmesi (genelde eşim kullanıyor) ve bir tık daha fazla konfor istediğim için. Alici buldum, nasıl bir alıcıysa bana bu siteyi tavsiye etti ve satma dedi daha fazla konfor için geri görüş kamerası, bluetooth ve hız sabitleyici istiyorum arabamda. Bunları ekstra taktırmak için tavsiyeleriniz neler olur? Nasıl bir bütçe gerekir? Nereden uygun fiyata bulur ve ne kadara taktırabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Orjinali var mi? Konsol oval olduğu için double teypler uyumlu değil diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim
@Sezerv linkte var bak kamera ekran kolay iş,hem ne olmuş satma dediysek kötü mü ettik https://www.google.com/search?q=hyu...ECAwQBA&biw=1366&bih=657#imgrc=aaXkn0Z_jgVEQM
Konfor olarak istedikleriniz bluenun biraz daha genç modellerinde mevcut. Daichi marka windows tabanlı olanlar orjinal olanı. İnternette 2. el olanları mevcut. Size tavsiyem android yazılımı olanları alın. Hız sabitleyici imkansız değil ama biraz emek ve merak istiyo. Araştırırsanız yapabileceğinizi söyleyebilirim.
Dimi yaa güzelim arabayı satmaya değer mi ekran, cc için @blue55 Bende aynısını anlattım 60 binde araban var satıp araba arayacağına istediklerini bunla yap @Sezerv burada soracağın her soruya bir şekilde cevap bulursun zaten. Huawei P30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
senin yüzünden satmadım zaten abi iyi oldu ama daha içime sindi sağolasın dediğim gibi bütçe ayarlaması yapıyım taktıracağım