Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

merhaba 2002 model 1.3 tavsiyelerinizi bekliyorum.

'Accent Forum - Club' forumunda rookie tarafından 31 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. rookie

rookie Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    herkese selamlar
    bir arkadaşım vasıtası ile istanbuldan 2002 accent 1.3 LX almayı düşünüyorum. 80.000 km.de ve bakımı yapılmış. 11.000 istiyormuş. ikinci sahibiymiş. ilk sahibide ikinciside aynı yerde çalıyorlarmış ve genelde uzun yolda kullandıkları bilgisi geldi. bu bir avantaj mıdır?
    fiyat uygun mudur?
    özellikle 2002 modeller için dikkat etmem gereken bir durum var mı?(tüm arabalarda bakılması gerekenler dışında)

tüm arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

saygılar

Düzenleyen : rookie

2. Misafir

Misafir Guest

Uzun yol yapması aracın yorulmadığı anlamına gelir....

3. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bi yetkili servise göstertip aracın taklası veya ağır darbesi varmı ona bakın derim. şüphe duymakla güvenmemekle alakalı birşey değil baktırtmak ayıpta değil.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yetkili serviste aracı komple baktırın fazla birşeyde tutumuyor Hyundai 'de. Hem sizin içiniz rahat olur hemde aracınızın ne olduğunu bilirsiniz.

Geçen ekim ayında 2005 model 24 bin km'de Admire 1.3 klimalı araç bulmuştum. 13 binliraya adamın arabası özel otoparktaydı. Araba içime sindi ama tam emin olmak için gidelim yetkili servise gösterelim dediğimde adam istemediği için bende almaktan vazgeçtim. Bu tür aksaklıklar olabiliyor. Sonradan öğrendimki araba ufak kaza geçirmiş ve onarımı dışarıda yapıldığı için garanti dışı kalmıştı. Bunun gibi örnekler mesala.

5. mehmetali37

mehmetali37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok güvendiğim birinden 99 model peugeot 306 gtı almıştım aldığımda 94000 km deydi 100000 bakımına servise gittim ve arabanın 305000 kmde yağı vs. değişmiş yakın arkadaşım diye güvedim ve bana böle bi kazık attı . o günden beri babamdan bile alsam servise gösteririm en son servise araba baktırdığımda 70 tl ödemiştim

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu adam kadıköy'de miydi? Araç beyaz mı?
    Düzenleyen : MSC

7. rookie

rookie Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hayır, avrupa halkalıda.

yorumlar için teşekkürler.

8. arac uzun yol yaptığı için kanımca motorunda sorun yoktur iyiki sehir içinde dur kalk yapa yapa yapmamaşış 11 bin lira uygun donanaım paketi nedir* klima varmı abs chy varmı? 1.3 85ps SOHC motor vardır..
    Düzenleyen : Doganyanmis

9. rookie

rookie Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bu arada araba 85000 de imiş. baskı balata, polen filtresi, yağ vs bakımları yapılmış. 80000de triger vs değişmiş. klima var ama abs ve chy yi pazartesi istanbula gelince sorarım.

10. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    formumuzun 2.el kısmımızda 2005 admire 1.3 var. forum üyelerimizden 37.000 de bir bak derim.

hamza kardeşin.
    Valla ben aracı gördüm. 2 dirhem 1 çekirdek.
    incelemenizi tavsiye ederim.

11. yalnızefe

yalnızefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.3 sizin kullanımız için yeterlimi onu düşünün önce.1.3 kullanan arkadaşlar performans olarak düşük olduğunu forumda yazmışlardı aratırsanız 1.3 ler hakkında olumlu olumsuz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.allah kolaylık versin tam 3 ay ,ikinci, el araç alabilmek için aramıştım.inşallah gönlünüze göre olur.abs yoksa benim görüşüm km.sine göre fiyat biraz fazla gibi,araç temizsepazarlık payı ile biraz daha düşürebilirsiniz.

12. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    1.3 kullanıcısı olarak sana tavsiyem performanslı araba istiyorsan 1.6 al derim .ama 1.3 ler emsallerinden daha seri ve lpg ile çok ekonomik. fakat klima açıkken gerçekten performans düşüyor.

13. 80 binde ilk defamı triger değişmiş acaba normalde 60 binde değişmesi lazım eğer değişmediyse 20 bin extra km nasıl dayandı triger kayışı ayrıca

1.direskiyon simidine bakın sararma varmı (milenyumların kronikidir bu)
    2.km vites topuzuna bakın rengi sarımı kullanın plastiklere bakın sararmöa varmı
    3.km sayacının doğru old.emin olun eğer alırsanız 1.3 lere göre daha iyi daha performanslı olduğunu anlarsınız o aracın ...

14. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    2001 1.5 GLS aracımızın 95.000'de orjinal trigeri değişti ve üzerinden çıkan triger görsel olarak kusursuzdu. 2. el aldığımızdan değiştiğini düşünmüştü ama buji taktırmak için gittiğimizde ustanın kasnaklarda hareket tespit etmesi üzerine kapaklar açılınca ortaya çıktı. Triger biraz şans işi, 40.000 de gider 100.000 de.

Benim aracımın direksiyon simidinde sararma yok,allegro'larda alaşım ve plastik kalitesi olarakfarklı bir direksiyon simidi kullanılmış. Güneşte araç kalınca tutulmuyor, 1.5 gls'de sararma var ama direksiyon sıcaktan kızmıyor.

Aynı şekilde vites topuzundada sararma yok. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. bende de 1.5 GLS var şimdi 60 bin km de triger kayışı değişmesede olurmu ? ayrıca direskyon saramasıda bazılarında oluyor bazılarında olmuyor benimkisinde grma yok sararma sanki aha yeni alınmış arac gibi duruyor direksiyonuda torpidosuda...

16. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende bunu demek için yazdım, üretim zamanında bazı serilerdeki direksiyon ve diğer plastik aksamda sararma yok. Yani arabanın durumunu buradan anlayamazsınız. 60.000 'de triger değişmeli, değişmesende olur, riski seviyorsan değişme https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifBen 1.3 'ünkini 42.000 'de değiştirdim, neden riske gireyim ki? 2. değişimide Allah nasip ederse 90.000 'de yaparım. Trigerkopması şakaya gelmez.

17. triger olayını anladım saol ama şimdi size sunu sormak istiyorum plastik aksam filan dediniz ya şimdi 2000 model milenyum accent ile 2003 mielnyum accentin kaset calar .arka yazıları ve far yükseklik yarından baska ne gibi değişikliği var hepsinde kullanılan plastik aksamının aynı olması lazım...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

18. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Renk tonuna kadar farklı diye biliyorum. Yedek parçacı arkadaşa danışırsan sana daha sağlıklı bilgi verir.

19. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Donanım Paketi Önemli Bence ben aldım 2001 13 liraya 1,3 ler emekli arabası bence :)) bende 1.3 kullanıyorum öldürmüyor ama güldürmüyor

20. vosvoscuk

vosvoscuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    nazım tok
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Arkadaşlar herhalde burada bir arabadan bahsediyoruz triger kayışından değil.Önemli ama araba sadece triger kayışından meydana gelmiyor bineceksin arabaya konforunu yol tutuşunu test edeceksin donanım özelliklerine bakacaksın bizim arabaların (milenyum)yakıtı üç aşağı beş yukarı aynı pek fazla oynama olmuyor kullanım zamanı yol koşulları ağırlık vs.göre değişiyor yakıt sarfiyatı genel anlamda ekonomik bir araçtır.Vergisi dışında 1.6 vergisi ödüyoz.Sürüşü zevklive rahat bir araç sürücüsünü yormuyor.Benim aracım 100 bini devirdi üç yıldır bende daha birkere yolda bıraktığını bilmem.Direksyonun sararması önemli değil sadece göze hitap etmiyor aracımın direksyonu sararınca yakıtımı artıyor,gitmiyormu performansımı, düşüyor yooooooo :) bir yıl binip satacaksan ayrı mesele sıfır araba almıyorsunki önemli olan motoru ve yürüyen aksamıdır.Bana göre. Yok plastikler yok direksiyon yok vites topuzu sararmışmı bence alacak arkadaşı yanlış yönde etkiliyorsunuz. Özetle sınıfındaki diğer marka araçlara göre ekonomik ve fazla masrafı olmayan parçası ucuz konforlu bir araç.Tavsiye ederim fiyat konusunda birşey diyemem. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu Sayfayı Paylaş