Herkese selamlar, 1999/2003 model arası minibüs olarak vitolar hakkında neler düşünüyorsunuz? Yakıt tüketimi, parça fiyatları, motor seçenekleri vs gibi deneyimleri olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Fiyat olarak maksimum 23000 tl diyelim.
bir üst kasası daha büyük değil mi? bu sanki minibüs olmak için küçük ama aile arabası içinde büyük bir model
http://www.spritmonitor.de/en/overv...constyear_e=2003&gearing=2&sort=3&powerunit=2 içer Vito hakkında bilgi istiyorsan adres Faruk
aslında bi minibüse niyet var. öncelik svx starex den yana ama bunlar da biraz daha minik oluşu ile dikkatimi çekti. fiyatı da fena değil. diğer yönlerini sorayım dedim. serdar linkte gördüğüm kadarı ile 10 lt altına pek inilmez gibi görünüyor. motorları yeni nesil dizel mi acaba yoksa eski tip mi?
bu kasa vitoyla köye gitmiştik daha taşa her yere vurduk gık demedi sağlam araba ama yakıtı biraz fazla harcıyor
Aman aman uzak dur. Arkadaşlarımın 2 tanesinde var mersedesin içerisinde olduğu halde birisi 6000 tl birisi 8000 tl masraf yapmışlar ve hala da eksiklikleri var mış bu arkadaşlar ustalara para vermedikleri halde bu kadar masraf yapmışlar ki işin içerisinde olmayan kesinlikle yanaşmasın 2010 2013 makyajlı w639 113 şiddetle tavsiye ederim şiddetle tavsiye ederim Rabbim Herkezin Hakkında Hayırlısı Neyse Onu Nasip Etsin
Köksal hocam benim tamircime gelen bi svx starex 140 lik var ilk sahibi ve otomatik cok temiz kazası falanda yok ve aile araci servis falan degil 170000 km de yolu sile umraniye gidip gelir iki ewi var Cok satma niyeti yok ama 23 25 arasi istiyor istersen bi konusiyim
Öyle birşey yok aynı mil aynı pompa Direksiyon simidi sert olabilir diyecem ama oda olamaz çünkü genelde deri oluyor Rabbim Herkezin Hakkında Hayırlısı Neyse Onu Nasip Etsin
bütçesi bi hazır olsun da o zaman ciddi olarak konuşursun salihcim, şimdi tamamlanmayacak alışveriş için uğraştığına değmez. denk gelirsen laf arasında bi sorarsın bakalım ne düşünüyor