Bu araçla ilgili internet üzerinden baya bir araştırma yaptım. Ancak araca ne binmişliğim var, ne de bir binen - bilen soracak kimse... Çok tutulan bilinen bir araç değil. Araştırmalarımdan bulduklarım; - Önceki kasaya nazaran her yönden geliştirilmiş - İçi inanılmaz geniş arka koltukları sedan bir çok arabadan geniş bagajı da 400 lt üzerinde. - Otomatik şanzımanlı olanlar 100-200 bin arasında illa ki bi büyük masraf yapmış. Ayrıca otomatikler hantali. Manuel almak lazım. - Elagance Avangart iki donanım var. Avangart daha dolu. - Sunroflu olanlarda hemen hemen herkes sunrof arızası yaşamış 1500 tl civarında masraf çıkarmış - Sürüş pozisyonu yüksek - Güvenlik yönünden çok iyi 1.7 manueli gayet seri. 1.5te 0-100 12.6 saniye iken 1.7 de 10.9 saniye. Ancak Türkiye de çok az. (2005-2006-2007 resimdeki kasa için soruyorum) Bu araçla ilgili her türlü bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Özellikle bakımları sıkıntı çıkarır mı özel servislerde anlayan usta, yedek parça vs. bulmak zor mudur?
Mercedesin özel servisi hyundaiden daha fazla var. Şahsen yeni A serisi hariç bir A serisi almazdım. Elagance - Avantgart farklı şeyler donanım paketi gibi düsünmeyin. Hyundaideki team , style gibi degil. Avantgarde daha sert bir modeldir yani daha spor denebilir. Tapatalk kullanılarak gönderildi.
tabiki kötü bir araba değil yakıt konusundada ekonomik olduğunu duymuştum parçası pahalıdır ancak kolay arıza veren bir araç değil markayı unutmamak lazım geniş araba aile için bulunmaz bir araba