Merhaba Degerli Forum üyeleri, Yakın zamanda evlilik planları yapamakta olan, aile kurma cabası içine girmiş yeni bir üyenizim. Otomobillere , havacılığa aslında insan yapısı karışık mekanik şeylere ilgi ve alaka duyan bir insanım. Ailem için şehir içi trafiklerde kullanmak için ucuz ve az yakan bir otomobil olan i10 aracına olan ilgim nedeniyle sizlere katıldım. Teknik detay takıntım olduğunda, google ile arayıp bulamadığım şeyleri burda sorarak sizlerde elde edeceğimi mi düşündüm. Aklımda 3 adet Hyundai modeli var. Yeni Lpgli İ10 Baz versiyon Yeni İ20 6 ileri 1,4 CRDİ eski kasa İ20 Aile kurmakta çok masrafa girceğimden LPG i10 benim aklımı en cok çelen aractır. Daha önce 0 kilometre Ford Tourneo connect 110 Hp GLX sahibiydim. Binek araca gecmeye karar verdim. Hyundai dışında Pegeuto 208 aracın 1,0 VTI modelinede çok sıcak bakmaktayım. Hepinizle tanıştığıma memenun oldum. Saygılarımla
hoş geldiniz bence eski i20 dizel tercihiniz olsun yakıt olarak lpg li i10 tercih edilebilir ancak i20 dizel aldığınıza pişman olmazsınız...
Hoşgeldiniz, Tercihler arasına Peugeot'ta yazmışsınız, fakat mekanik aşığı bir insan olarak size kore-japon araçlarından şaşmamanızı tavsiye ederim
mekanik aşığı birine tekerlekli ve motoru olan her şeyin aşığı birinden hoşgeldiniz mesajıdır bu i20 crdi i10 dan geniştir hatta tahmin ettiğinizden de geniş gelir performansı ve ekonomisi tatmin edicidir i10 yine öyle nam-ı diğer angry bird i10 bu arada uberjager ismi yabancı gelmiyor alman savaş makineleri aklıma geldi birden