Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Meguairs NTX 2.0 kullanan varmi

'Detaylı Temizlik' forumunda i20 elite tarafından 14 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. i20 elite

i20 elite Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    EMRE ZEYTUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Dostlar.bu ürünü bugun aldim.yarin uygulucam.herkes cok övmüş.boya koruma diye geciyor.bunu uyguladiktan sonra Meguairs Ultimate quik wax adli hizli spreyini uygulamata gerek varmi

2. umtmtl

umtmtl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Umut
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Bende bu sabah görüşmüştüm Maguiars's ile. Bana en iyi ürünlerinin Ultimate Liquid Wax olduğunu söylediler. Bu ürünlerin katı ve sıvıları var. Aralarında herhangi bir fark yokmuş.
    Sizin sorduğunuz soruyu da sormuştum.
    Cevap : Bu ürünleri kullandıktan sonra Wax'larımızın performansını uzatmak için Ultimate Quik Detailer veya Ultimate Quik Wax kullanabilirsiniz.

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Güzel bir waxtır nxt, aracı güzelce yıkayıp kurulayın, ayna aralarında kapı kollarında su kalmasın, gölge bir alanda uygulama süngeri ile incecik yayıp aracın yarısına uyguladıktan sonra bol tüylü mf bezle parlatarak silin.

quick wax adı üstünde hızlı cila, rutin yıkama sonraları waxın ömrünü uzatmak,extra parlaklık ve su lekelerini önlemek için kuru kaportaya fıslayıp mf bezle parlatarak silin.

Bu Sayfayı Paylaş