Arkadaşlar büyük güven ve ümitle beklediğim sonuç beni çok üzdü Takın zamanda aldığım aracıma hiç ürünleri kullanmadığım meguiars ürünlerin kullanmaya karar verdim ve daha önce kullandığım belirsiz markalardan daha kötü sonuç verdi hayret ettim parlaklık iyice gitti önceden çok daha iyiydi ve amatörce değil makine ile 7 saat uğraşmam sonucu tam bir fiyasko oldu çok kızgınım çok neden böyle oldu anlam veremedim bende bir sorun var diyecem ama ilk kez yapmıyorum defalarca yapmış biri olarak Sıralamam 1. Çiziklerin az olaması sebebiyle Meguiars 85 Diamond Cut 2.0 2. Meguiars M82 Hare Giderici 3. Ultimate paste wax
Meguiars markasının wax ve sarı pedlerini bende kullanıyorum. Carnauba wax'tan ve farlar için olan PlastX ürününden çok çok memnun kaldım. Yanlız sarı pedlerini ürünü içine aldığı için memnun kalmadım çünkü tanıtımında aksini iddaa ediyorlardı.
Detail Turkey de konunuzu gördüm Meguiarsı bırakalı seneler oldu , Şimdi Türkiyede çok daha iyi markalar var. scholl concepts , chemical guys vs vs.
Evet scholl fiyatları çok yüksek ve meguars da çok ucuz değil çok basit ürünleri yıllardır kullanırım çok çok daha iyiydi şaştım tamamen tuzakmış hatta toptan alacaktım hesaplı buldum diye deneyeyim dedim şükür az zararla kurtardırm.
Meguars keçe ve 7000 - 4000 pasta pedi ile uyguladım ayrıca keçe uygulama boyunca tüylerini fırlatıp durdu.
Merhaba bende amatörce ilgileniyorum aracınızın uygulama öncesi ve sonrası resimleri varmıdır GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendileri bilirler eğer kaliteyi düşürmüşlerse kullanıcılar artık tercih etmezler. Sonrada ürünlerini satmak içinde debeleneip dururlar.
Takip etmek isteyenler için detailturkey deki linki http://www.detailturkey.net/polisaj...onucu-tam-bir-hayal-kirikligi.html#post560640