Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

mazot kokusu geliyor :(((

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ankarali2010 tarafından 2 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar araç hareket halindeyken aynı benzin istasyonunda yakıt alırken kokar ya, onun gibi mazot kokusu geliyor, cam açıkken içeri geliyor daha doğrusu, inip kaputu açıyorum, bakıyorum mazot filtresindenmi damlatıyor falan diye ama herhangi bir anormal durum gözükmüyor? tecrübelerinize dayanarak olsılıkları birlikte değerlendirebilirmiyiz..hepinizi saygıyla selamlıyorum..

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Bende de vardı koku arada yapıyordu ama benimkinin sorunu mazot pompasının contası yıpranmış oradan damlatıyordu bir süre sonra da damlatmayı kesiyordu. özellikle ilk çalıştırdığım zamanlar akıtıyordu, sizde damlama yok sanırım ama yine de ilk çalıştırdığınızda bakmanızda fayda var. belki bir ipucu yakalarsınız.

3. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mazot pompası tam olrak nerde? bu aracın motorunu çözemedim daha, o kadar çok şey varki... Birde acaba çiğ mazot atıyor olabilirmi araba? böyle bişey mümkünmü? gerçi aracın egzosa baktığımda ıslaklık göremedim ama..

Bu Sayfayı Paylaş