dün akşam eve geldim, araçta bana 2 gün yetecek kadar mazot olduğunu düşündürecek kadar görünüyordu mazot seviye göstergesinde. Park ettim, sabah kalktım benzin ışığı yanıyor ve bitiş çizgisine düşmüş gösterge ibresi. Gece havanın serinlemesi ile alakası varmıdır, yokuş aşağı park etmekle alakası varmıdır, bilgisi olan varmı bu konuda.
abi çalınma ihtimali olamaz, en son mazotu totalden almıştım. Bu total nasıldır biliyomusunuz, indiragandi yapıyolarmıdır totalde. Her mazot alışımda sıfırlarım km yi, şimdi baktım da her zaman 150km yaptığım mazotla 80 km yapmışım. :S
Yokuştandır, bence de.... Total, mazotları iyidir. Uzun süre kullandım, hiç dediğiniz gibi bir duruma rastlamadım, hele ki kendi istasyonları ise...... ama şahıs istasyonu ise herşey olabilir....
abi bi hata vardır ya bu kadar fark olmamalı normalde 10-20 km fark eder ama 70 km çok fazla bencede ibreden kaynaklıdır. kuzenimin doğanında tam düzde baktık tam çeyrek depo vardı ama viraja biraz hızlı girdim ibreyi gözümle gördüm düştü ve ışık yandı düzeldikten sonra tekrar eski haline geldi...
dün opetten aldım aynı miktarda mazot, bakalım aynı sürüş şartlarında kaç km yapacağım. Buraya yazarım...