MAXİMUM 10000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ arabayı b konfeksiyoncu kardeşimiz alıcak bu işe yeni açıyor 2 haftada bir istanbula gidip gelcek araba ile ve bazen mal atıcak rabaya ne tür bir araba ne marka alabilir siteye güvenerekten size danılıyorum şimdiden hepinize teşşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-starex-panelvan-uzuzn-sase-starex/detay
Mazda var e2200 ben 20 bin km sorunsuz kullandım ama genelde pek yanaşma derler mazda parçası pahalı diye
Birde peugeot var ufak taşımacılık için efendi uslu kullanılırsa sorun çıkarmaz ama çok sesli dizel motoru var 1.9 vergi olayı 2000 - 2001 10 binliranın altınadan alınabilir
bende aynen partnere bakıyodum küçükken dayımda vardı benim 2001 de full ünü almıştı ve hayrandım o arabaya bende şimdi biradere partner bakıyorum ve alıcam nitten bakıyorum temiz olanları arıyorum birde arkadaşlar hepinize teşekkür ederim arabayı minibüs tarzı istemiyorum günlük hayyata kullanıcak yani 14 günde bir gidiceği yer için minübüs almak istemiyor